Handbalistii vizeaza a treia victorie

Handbalistii orãdeni au nesansa de a fi nevoiti sã dispute în deplasare un meci de acasã, cel cu U Armãtura Agonomia Cluj, contând pentru etapa a V-a a Ligii Nationale. CSM Leonardo se aflã pe val, dupã cele douã victorii consecutive obtinute cu Dinamo Brasov (acasã) si Poli Izometal Timisoara (în deplasare).

Orãdenii vizeazã acum al treilea succes, întâlnind un adversar care a început destul de slab campionatul. Clujenii se aflã pe locul XI în clasament, având la activ o singurã victorie. Tocmai de aceea, partida se anuntã foarte disputatã, oaspetii dorindu-si reabilitarea într-un meci din deplasare.

Din pãcate, orãdenii nu pot beneficia de avantajul terenului propriu, fiind nevoiti sã joace acest meci „în exil”. Pentru a elimina cât de cât acest neajuns, lotul CSM Leonardo a plecat încã de joi la Satu Mare, efectuând cinci antrenamente la Sala LPS, care va gãzdui partida.


Antrenorii Adrian Stot si Adrian Rus sperã cã elevii lor vor reusi sã obtinã a treia victorie consecutivã. „Ne-am strãduit sã-i facem pe bãieti sã înteleagã cã nici un meci nu seamãnã unul cu altul si cã partida cu Clujul nu este dinainte câstigatã. Sperãm sã dovedeascã acelasi angajament si disciplinã tacticã la fel ca în precedentele douã partide”, ne-a declarat Adrian Stot.

Cei doi tehnicieni orãdeni au douã probleme de lot. Florin Rus a suferit o entorsã, iar Roman, care si-a reluat antrenamentele dupã accidentarea din meciul cu Brasovul, simte din nou dureri la tendonul lui Ahile. Antrenorii sperã cã jucãtorii orãdeni se vor adapta cu suprafata mai elasticã a sãlii din Satu Mare. Partida CSM Leonardo – U Armãtura va avea loc duminica, de la ora 11:30, si va fi condusã de cuplul de arbitrii Plesa – Pripas, din Râmnicu Vâlcea.

Gavril Nutiu