Harry Potter, lansat la Oradea

Harry Potter, lansat la Oradea
Fanii lui Harry Potter pot sa fie fericiti cu adevarat. Îi asteapta o noapte de magie pregatita special pentru copii si bunici, în cel mai autentic stil Harry Potter.

Aceasta dupa ce filmul „Harry Potter si Pocalul de foc” le-a fost difuzat si în spatiu astronautilor de pe Statia Spatiala Internationala ISS. Oradenii sunt asteptati sâmbata noaptea, ora 24:00, la Libraria „Humanitas”, de pe strada Republicii. Atunci va fi lansat volumul „Harry Potter si Printul Semipur”. La fel ca toate lansarile din lume, organizatorii se asteapta ca si la Oradea evenimentul sa fie un succes.

Volumul scris de J.K. Rowling si aparut la Editura Egmond este scris într-o maniera care îti taie rasuflarea si îl prezinta pe Harry Potter în cel de-al sasea an la Hogwarts. Pentru a crea atmosfera magica din carte, la lansare au fost invitati actori ai Teatrului de Copii si Tineret „Arcadia”. Participantii la eveniment pot sa aspire la cadouri-surpriza. Organizatorii ne-au dezvaluit totusi ca printre surprize se afla tricouri si carti cu Harry Potter, iar din recuzita spectacolului nu lipsesc dulciurile.

Bursasiu Veronica