Harta la imparteala

Reactualizat la:
Avrigeanu, lider al opoziţiei
Avrigeanu, lider al opoziţiei
Contrele din şedinţa CJ Bihor au culminat cu vituperările fără destinatar ale consilierului Tarta: „cretin şi nesimţit”.

Conducerea CJ  Bihor a decis să „sară” 45 de comune şi două oraşe la distribuirea celor 29,5 milioane lei rezultate din cota de 20% din sumele defalcate din impozitul pe venit respectiv din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale precum şi din gradul de necolectare a impozitelor.

Acuzele PDL

Deşi grupul PDL a votat „împotrivă”, ordinea de zi a fost confirmată ca urmare a votului consilierilor PSD, PNL şi UDMR. Fapt care a provocat reacţia liderului grupului PDL.

„Am înţeles că ne ignoraţi fiindcă suntem în opoziţie, am înţeles că şi dvs. v-aţi abandonat electoratul din comunele unde avem 32 de primari. Din acest motiv am înţeles că ne cereţi votul fără să ne daţi anexele, să ştim pentru ce votăm”, a spus Avrigeanu, care nu a uitat să-i amintească şi preşedintelui CJ Bihor,Radu Ţârle, că a luat voturi şi din „comune de care azi aţi uitat să le alocaţi o sumă, nu neapărat mare”.

Apoi consilierii PDL s-au ridicat pentru a se îndrepta spre uşă.

Harţa Tarta

Între timp, vicepreşedintele Voloşeniuc a găsit cu cale să-i taxeze pe pedelişti pentru că „fac circ pentru imagine” şi să-i îndemne să nu uite că la distribuirile de la centru sunt avantajate primăriile PDL.

În drum spre uşă, consilierul Marcel Tarţa a fost auzit lansând fără o ţintă anume: „Ce cretin şi ce nesimţit!”.

Apoi, vicepreşedintelui Kiss Alexandru a declarat de la microfon: „Îmi pare foarte rău că reprezentanţii PDL au plecat. E pentru prima oară şi este destul de trist. Dar vreau să spun că nu este adevărat că ei nu au primit materialul şi că nu ştiau pentru ce au fost chemaţi să voteze. Dacă nu ar fi ştiut, nici nu puteau fi nemulţumiţi”. Potrivit lui Kiss, angajaţii CJ Bihor au lucrat până noaptea târziu pentru ca materialul să fie trimis dimineaţa consilierilor.

Liderul UDMR a încheiat cu subînţeles faţă de PDL: „Se vede că ei ştiu mai multe decât noi dacă au intrat în campanie cu un an şi jumătate înainte de alegeri. Poate ar trebui intrăm şi noi în campanie”.

În lipsa PDL, toate proiectele, inclusiv privind reaprtizarea banilor, au fost votate pe bandă rulantă.

JB – C.H.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !