Hartie reciclata la Liceul de Arta

Hartie reciclata la Liceul de Arta
Liceeni artişti au adunat trei tone de hârtie în „Săptămâna verde”, etapă a unui proiect Comenius.

Sub sloganul „Prin salvarea copacilor dorim să dăm planetei o şansă în plus!”, Liceul de Arta a derulat săptămâna trecută campania de colectare de hârtie reciclabilă intitulată „Săptămâna verde”. Activitatea s-a încadrat şi în proiectul Comenius ,,ECOGAIA” realizat de Liceul de Arta în parteneriat cu şcoli din Franţa, Spania şi Italia .

„Campania s-a desfăşurat sub formă de concurs şi a avut ca scop sensibilizarea elevilor faţă de problemele ecologice din societatea în care trăim, dar mai ales formarea unei atitudini responsabile faţă de resursele naturii şi conştientizarea necesităţii reciclării. Clasa a VI-a B s-a situat în fruntea clasamentului claselor participante, iar cantitatea colectată de elevii claselor I-XII a ajuns la trei tone de hârtie reciclabilă”, mai transmite prof. Mihaela Costea, membră a echipei de implementare a proiectului ,,ECOGAIA”.

Întreaga cantitate a fost preluată de firma „Oliva Verde” care a susţinut campania pe toată durata desfăşurării ei.

Curatenie la Liceul de Arta

La iniţiativa Consiliului Elevilor de la Liceul de Arta s-a mai desfăşurat, tot săptămâna trecută, o amplă activitate de curăţenie în care s-au implicat toate clasele. „Acţiunea a fost o bună ocazie pentru toţi elevii de a participa la curăţenia specifică perioadei de primăvară şi de manifestare a spiritului civic care vizează o bună convieţuire în locul unde ne desfăşurăm activitatea”, încheie Mihaela Costea.

C.H.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !