Hellvig, cartierul şi primarul

12Comentarii
Hellvig, cartierul şi primarul
ORADEA - Eduard Hellvig susţine că electoratul aşteaptă şi altceva din partea parlamentarilor decât propuneri legislative. Candidatul PNL pentru Colegiul deputaţial nr. 8 Oradea e convins că aleşii vor trebui să-şi asume rolul unui veritabil primar de cartier, în ciuda faptului că parlamentarul nu se poate confunda cu primarul. Şi totuşi…

În urma întâlnirilor avute deja cu alegătorii, Hellvig s-a pus la curent cu problemele oamenilor din Colegiul nr. 8, care include în principal cartierul orădean Rogerius. „Oamenii mi-au semnalat un grad de infracţionalitate ridicat pe strada Italiană. De asemenea, mi s-a atras atenţia cu privire la starea podului de pontoane. Oamenii mai sunt îngrijoraţi şi de soarta ştrandului Ioşia”, a arătat Hellvig, precizând că ştrandul e închis doar pentru a fi modernizat.

 

Aleşi pentru comunitate

Hellvig pune accent pe necesitatea unui parteneriat între parlamentarii de Oradea şi Primăria municipiului. „Sunt conştient de faptul că PNL nu va putea câştiga toate mandatele de parlamentar pentru Oradea, însă indiferent de numele şi apartenenţa politică a viitorilor parlamentari, aceştia vor fi obligaţi să colaboreze cu municipalitatea în interesul comunităţii”, a declarat candidatul, care a cerut apoi o mai mare responsabilitate a promisiunilor din campania electorală: „Sigur, putem promite şi spune orice în campania electorală, dar acest tip de politică a creat până acum doar dezgust faţă de politicieni”.

Omul lui Bolojan pentru Rogerius spune că din postura de deputat va încerca să impulsioneze crearea unui cadru legislativ care să încurajeze investiţiile de care ar beneficia comunităţile locale. Hellvig crede că în contextul actualei crize economice mondiale trebuiesc utilizate toate pârghiile posibile pentru atragerea investiţiilor către Oradea şi, implicit, către România.

 

Calin Corpas12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor