Herculane da, Felix ba

De Dan Birta
3Comentarii
Herculane da, Felix ba
Casa Judeţeană de Pensii Bihor dispune de 77 de bilete de tratament nesolicitate, cele mai multe la Băile Herculane.

Nu mai puţin de 58 de bilete de tratament pentru staţiunea balneară Băile Herculane sunt disponibile pentru persoanele interesate la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor. Staţiunea este recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice.

Băile Herculane este o staţiune situată pe Valea Cernei, în judeţul Caraş-Severin, la o distanţă de circa 335 de kilometri de Oradea.

Bilete disponibile

Alte bilete diponibile la CJP Bihor sunt pentru Amara (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice) – un loc; Slănic Prahova (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice şi ale căilor respiratorii) – un loc; Lacu Sărat (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice) – trei locuri; Olăneşti (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului digestiv) – patru locuri; Căciulata (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului digestiv şi reumatice) – şase locuri; Bălţăteşti (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice) – două locuri; Stâna de Vale (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos) – un loc şi Târgu Ocna (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice şi ale căilor respiratorii) – un loc.

Potrivit informaţiilor furnizate de instituţie, bihorenilor le-au fost repartizate pentru seria 8, începând cu data de 24.06.2017, 370 de bilete de tratament pentru următoarele staţiuni: Sovata, Herculane, Amara, Bălţăteşti, Buziaş, Covasna, Geoagiu, Govora, Lacu Sărat, Băile 1 Mai, Moneasa, Ocna Şugatag, Olăneşti, Sângeorz, Slănic Prahova, Stâna de Vale, Târgu Ocna, Tinca, Turda, Căciulata, Neptun, Saturn, Techirghiol, Tuşnad, Venus.

Felixul, în stand-bye

După cum se poate observa, biletele de tratament pentru Băile Felix, cea mai mare staţiune balneară din România, încă lipsesc. Carmen Polman, director executiv adjunct la CJP Bihor, ne-a informat că încă sunt probleme cu biletele pentru această staţiune din cauza schimbării procedurilor de achiziţie. Urmează ca în perioada următoare să se primească bilete şi pentru Băile Felix.

Informaţia ne-a fost confirmată de Nicolae Ciobanu, directorului Hotelului Padiş, care ne-a declarat că prima serie de bilete pentru Felix va intra în 24 iunie, în următoarele zile urmând să se semneze contractele.

Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8:00-14:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, până în data de 20 iunie, ora 14:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 21 iunie, ora 8:00.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii mai 2017 (copie si original) sau adeverinţă cu ultimul salariu, precum și biletul de trimitere, formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor