Hoaţe de profesie

2Comentarii
BEIUS - La propunerea poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş le-a trimis în judecată în stare de arest pe B.M.(18 ani), C.A.(31 ani), L.Z.(28 ani) şi C.M.M.( 17 ani), toate din localitatea bihoreană Vaşcău.

Tinerele sunt suspecte a fi autoarele în şase furturi, fapte comise pe raza localităţilor Beius, Uileacu de Beius, Holod, Căpâlna şi Curăţele.

Acestea au fost reţinute de poliţiştii beiuşeni în cursul lunii iunie, cercetate ulterior în stare de libertate până în august când Tribunalul Bihor a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Trei din cele şase fapte au fost comise de inculpate după ce organele de urmărire penală le-au prezentat pe suspecte cu propunere de arestare la Judecătoria Beiuş, însă magistraţii acestei instituţii au decis cercetarea lor în stare de libertate.

Uşi deschise

„C.M.M. este acuzată că la 14 martie ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă din municipiul Beiuş cu intenţia de a sustrage bunuri. Aceasta ar fi profitat de faptul că uşa de acces în curte era neasigurată, însă a fost surprinsă în holul imobilului de către fiica părţii vătămate”, a precizat inspectorul Alina Dinu ofiţerul de presă al IPJ Bihor. Tot în cursul lunii mai,C.M.M. ajutată de B.M., L.Z. şi C.A., care i-ar fi asigurat paza, profitând de faptul că uşa de acces era descuiată, a pătruns într-o altă locuinţă din municipiul Beiuş, de unde a sustras o poşetă în care se aflau suma de 500 lei şi alte bunuri. Înainte de a ieşi din imobil, a fost surprinsă de soţul părţii vătămate, care a reuşit să recupereze poşeta cu întregul conţinut.

B.M., L.Z. şi C.A. au mai dat o lovitură în luna iunie când au pătruns fără drept într-o locuinţă din Vălanii de Beiuş. Şi în acest caz uşa de acces în curte era neasigurată. Câteva zile mai târziu tinerele hoaţe au mai furat dintr-o altă casă din Holod o borseta cu bani, poşetă dintr-o locuinţă din Căpâlna şi o sumă de bani dintr-o locuinţă din localitatea Curăţele.

„Menţionăm că în fiecare caz, furturile au fost înlesnite de uşile de acces în imobile sau curţi lăsate neasigurate”, a punctat inspectorul Alina Dinu.
Simona Albinaru2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor