Hollywood Weekend Diet (P)

Acum 2 săptămâni am primit o cerere de prietenie de la o fostă colegă de liceu. Nimic nou, până aici. Am început să mă uit prin pozele şi lista ei de prieteni, unde am descoperit încă vreo 5 foste colege, cu numele de familie, culoarea părului şi chiar forma nasului, schimbate.

A urmat un schimb de mailuri în care ne aminteam ba de profa de fizică, ba de un coleg, ba de revelionul de la Predeal din clasa a 11-a…

De la amintirea cu petrecerea de la Predeal s-a iscat o intreagă discuţie despre cât de cool ar fi să facem iar un revelion împreună, cum ne distram noi fetele altădată, hihihi şi hahaha. O mobilizare rapidă şi, după alte 10 mailuri, aveam rezervări făcute pentru noaptea de Revelion la Viena (poveste lungă cum am ajuns aici, nu mai dau detalii).

Şi deodată, in mijlocul discuţiei presărate cu multe emoticoane, chiar fosta şi draga mea colegă de bancă, Mirela, trânteşte bomba: „Fată dar ce te-ai implinit! Iţi merge bine!”. (Stiam eu că nu trebuia să postez pozele alea de la mare!) Pe langa faptul că mă aşteptam de la ea la o glumă mai buna, m-a luat prin surprindere şi pentru că cele 10 kg în plus nu erau de ieri, de alaltăieri. După ani de încercări de a le da jos, eu şi metabolismul meu le declaraserăm armistiţiu.

Brusc mi-a pierit cheful să mai fac cu ele Revelionul. Dar nu puteam să dau înapoi, mai ales că, recunosc, chiar eu venisem cu ideea asta fantastică. In secunda următoare mi-am sunat prietena cea mai bună: „Băi, trebuie să slăbesc 10 kg până la Revelion!” „Ok, intră pe messenger” mi-a răspuns. Şi a început să-mi trimită 7000 de linkuri de pe forumurile de slăbit. Cand deja îmi obosiseră degetele de la tastat: „prea scump” „trebuie reţetă de la doctor” „nu e bun, l-am incercat”, am găsit ceva care suna parca prea bun ca să fie adevărat. O băutura din fructe şi plante (perfectă pentru mine, căreia nu-i lipseşte din geantă o sticlă de suc) care, diluată cu apa, te face să slăbesti până la 4 kg într-un weekend. „Asta e de mine!” am strigat cu caplocks şi multe smiley-uri.

Am comandat-o si am primit-o chiar intr-o vineri. Tot weeekend-ul am ţinut sticluţa cu mine şi, din când in când, îmi mai preparam un „cocktail de divă”. I-am zis aşa, pentru că văzusem cum actriţele de la Hollywood au la ele mereu propria lor băutură şi nu beau nimic altceva. Luni când m-am cântărit, aproape că nu mi-a venit să cred că slăbisem 3 kilograme.

După încă o săptămână de băut cocktailul meu de divă, am mai slăbit 4 kg. Mă vedeam deja înlocuind pozele de la mare de pe facebook cu pozele de la Revelionul de la Viena, în care voi arăta bineînţeles superb şi la care voi primi multe like-uri.

Mai sunt câteva zile până la Revelion. Eu continui să beau băutura şi am mai renunţat la dulciuri şi grăsimi pe ici pe colo. Deja am slăbit cele 10 kg propuse. Şi pentru ca nu sunt o scorpie ca Mirela (a cărei reacţie la silueta mea de clasa a 11-a, într-o rochie neagră de satin, abia aştept să o vad) vă spun că puteţi comanda şi voi băutura aici.