Holograf şi Bănică Jr., de Ziua Oradiei

Holograf şi Bănică Jr., de Ziua Oradiei
Cel de-al doilea mare moment din programul Toamnei oradene, Ziua Oradiei, se va consuma miercuri. În programul oferit de organizatori, probabil cã toatã lumea îsi va gasi ceva pe plac.

Dimineata este rezervata manifestarilor solemne, cu depuneri de coroane la Statuia Ostasului Român din Parcul 1 Decembrie si la Casa Memoriala Aurel Lazar, urmate de o sedinta festiva a Legislativului Local.


Miezul zilei este dedicat exclusiv copiilor, invitati în Parcul Nicolae Balcescu pentru spectacole oferite de formatii ale Palatului Copiilor si Elevilor, Casei de Cultura a Municipiului Oradea, Casei Tineretului si Meda Music. Teatrul de Stat va presta o reprezentantie cu o piesa dupa basmul „Soacra cu trei nurori” si o discutie pe tema „Momentului istoric 12 octombrie 1918-1944-2005”.


Spre seara, peste centrul orasului ar trebui sa se instaleze atmosfera de chef si serbare. La lasarea serii, oradenii vor asista la retragerea cu torte a trupelor spre garnizoana, dupa care sunt programate concerte cu trupele DJ Project, Holograf si Stefan Banica Jr. Închiderea zilei urmeaza a fi marcata de un foc de artificii, lasere si confetti.
„Ne-am straduit sa aducem nume de top. Din primii zece cei mai bine cotati cântareti din tara, noi am adus sapte. Cred ca este o performanta buna”, apreciaza Cristian Vasilescu, membru în directoratul festivalului.

Cristina Ghilea