Horea Vuscan: Monopolul RER trebuie spart

Horea Vuscan: Monopolul RER trebuie spart
Horea Vuşcan cere ca în Oradea deszăpezirea să fie realizată de mai multe firme.

Horea Vuşcan crede că declaraţia primarului Ilie Bolojan – „orădenii au tot dreptul să fie supăraţi!” – referitoare la modul în care RER a reuşit să facă faţă ninsorilor din oraş „nu ne încălzeşte cu nimic”. Vuşcan spune că primarul „are toată responsabilitatea pentru rezolvarea acestor probleme, el are capacitatea, fondurile şi obligaţia de a găsi soluţii”. „Altfel ne aflăm într-o situaţie hilară în care Bolojan trece in opoziţie faţă de Bolojan doar pentru un joc de imagine, doar pentru a mai spăla din eşecul colaborării cu firmele abonate la taxele orădenilor”, a comentat Vuşcan. Liderul Mişcării Verzilor critică clasa politică orădeană şi bihoreană, afirmând că „există o «înţelegere pe ciolan» şi nimeni nu iese din acest «pact al tăcerii şi complicităţii»”. Astfel, arată Vuşcan, „peste «monopolul RER» în Oradea avem şi un «monopol Bolojan»”.

Propuneri

Profitând de nemulţumirile orădenilor faţă de activitatea de deszăpezire a RER, Vuşcan a atacat încă o dată monopolul RER pe piaţa din Oradea, alături de alte monopoluri, nominalizând CET, Compania de Apă, OTL „şi parţial firma Selina”. Pentru Vuşcan, aceste monopoluri sunt nocive. Despre RER, Vuşcan spune că „acest monopol trebuie spart, iar salubritatea şi deszăpezirea oraşului trebuie făcuta pe cartiere. Mai multe firme înseamnă concurenţă şi servicii mai bune pentru cetăţeni”, susţine cu tărie tânărul.

Horea Vuşcan a venit şi cu o altă propunere pentru municipalitate: „Îndemn Primăria Oradea şi firma RER să facă contracte cu asociaţiile agricole din Bihor care au o serie de tractoare şi maşini care pot fi implicate în acţiuni de deszăpezire. Totodată, sunt o serie de oameni specializaţi ai acestor asociaţii agricole care pot fi implicaţi în acţiunile de deszăpezire, dacă angajaţii RER nu fac faţă situaţiei”. 

Calin Corpas

Primarul ameninta RER: utilaje noi sau ciuntirea contractului!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !