Horia Brenciu si Laurentiu Duta, live la Oradea

6Comentarii
Horia Brenciu si Laurentiu Duta, live la Oradea
Cea de-a doua seara a Zilelor Orasului a adus pe scena amplasata in Parcarea Independentei doi artisti care au cantat live pentru oradeni: Laurentiu Duta si Horia Brenciu.

Cea de-a doua seară a Zilelor Oraşului a început cu o demonstraţie de arte marţiale, oferită de Clubul Alto Astral Capoeira România. Demonstraţia de Capoeira a avut loc în partea stângă a scenei din Parcarea Independenţei. La această demonstraţie au participat capoeirişti din Oradea, Satu-Mare şi Cluj-Napoca. Orădenii au fost încântaţi de demonstraţie şi de această artă Afro-Braziliană, care combină elemente a artelor marţiale, cu muzica şi dansul.

Seara a continuat cu un show de dans oferit de cunoscuta trupă M&Q şi de un grup de eleve de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. Evenimentele dedicate Zilelor Oradiei au continuat, apoi, cu concerte oferite de cei doi invitaţi speciali ai serii, Laurenţiu Duţă şi Horia Brenciu. Ambii au cântat live pentru orădeni.

Laurenţiu Duţă a urcat primul pe scenă. Fostul şef al trupei 3 Sud Est a cântat o oră live şi a creat, împreună cu echipa sa, o atmosferă bună. Orădenii au fredonat, împreună cu artistul, piesa „Visător”, dar şi celebrele hituri ale fostei sale formaţii, 3 Sud Est: „Clipe”, „De dorul tău” etc.

Înaintea începerii concertelor, dar şi în pauzele dintre concerte, Mihai Dacin, amfitrionul evenimentului, a împărţit orădenilor berile şi ondulatoarele de păr, oferite de sponsori.

Show live

Al doilea invitat care a intrat pe scenă a fost Horia Brenciu. Artistul, alături de instrumentiştii săi, au creat un adevărat show. Brenciu a cântat live, a dansat, a interacţionat cu publicul şi a glumit, chiar şi pe seama instrumentiştilor.

„Marina”, „Stand by me”, „Time of my life, „Insieme”. Acestea au fost printre puţinele piese din repertoriul internaţional pe care artistul le-a interpretat în faţa orădenilor.

Brenciu a cântat şi piese româneşti, precum „Zaraza”, „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”, dar şi melodii din repertoriul propriu (Septembrie, luni, Lucruri simple etc.), satisfăcând, astfel, aşteptările unora dintre spectatori care, în timpul probelor de sunet, l-au chemat de-o parte pe artist şi i-au cerut să interpreteze şi melodii româneşti.

Zilele Oradiei s-au încheiat, aseară, cu concertele susţinute de Red Wine, Meda Music, Andra şi Direcţia 5, urmate de tradiţionalele focuri de artificii.

 6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor