Horoscop 2011 – vezi ce iti rezerva astrele in anul 2011

3Comentarii
Horoscop 2011 – vezi ce iti rezerva astrele in anul 2011
Berbec Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012), va fi un an bun, cu destul de multe realizari si satisfactii. Berbecii vor avea dificultati relationale cauzate de tranzitul lui Saturn prin Balanta pe intervalul casei a 7-a. Vor exista multe certuri si chiar scandaluri in relatia cu partenerul de viata si […]

Berbec

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012), va fi un an bun, cu destul de multe realizari si satisfactii. Berbecii vor avea dificultati relationale cauzate de tranzitul lui Saturn prin Balanta pe intervalul casei a 7-a. Vor exista multe certuri si chiar scandaluri in relatia cu partenerul de viata si este posibil chiar sa se ajunga la separare sau divort.

Berbecul ar trebui sa acorde atentie starii de sanatate care este in pericol datorita stilului sau imprevizibil si mult prea agitat. Este expus problemelor de sanatate si ar fi bine sa aiba grija de ficat si pancreas si de starea sistemului nervos. Ar fi bine sa actioneze prudent si sa nu raspunda la procvocari. Este o perioada in care nu este bine sa-si asume riscuri si nici sa manifeste prea multe extravagante.

La capitolul sanatate vor aparea probleme, in lunile de vara, datorita prezentei lui Uranus in zodia Pestilor pe intervalul casei a 12-a, casa sanatatii. Aceasta va determina probleme de sanatate care vor afecta sistemul nervos. in a doua jumatate a anului nu vor mai aparea probleme de sanatate.

La nivel profesional, veti avea o perioada proasta, fapt datorat prezentei lui Pluto in Capricorn pe intervalul casei a 10-a. Pentru Berbecii in cautare de lucru sau dornici sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, acest an va favoriza schimbarile continue.

La nivel financiar Berbecului i se recomanda prudenta. Activitatea profesionala nu va merge prea bine si va veti confrunta cu cheltuieli destul de mari, iar veniturile nu vor fi pe masura asteptarilor. Ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face o cheltuiala mai serioasa. Ar fi bine sa acordati o atentie mai mare decat in mod obisnuit, chestiunilor de ordin financiar. Veti intampina o perioada proasta la nivel financiar in prima parte a anului. in a doua jumatate a anului veniturile voastre vor creste si veti scapa de problemele financiare datorita intrarii lui Jupiter in Taur in casa a 2-a.

In relatia cu familia, Berbecul va avea o perioada relativ proasta, datorita intrarii lui Saturn in casa a 7-a in Balanta, ceea ce va aduce certuri in relatia cu partenerul de viata.

Veti avea o relatie destul de buna cu strainatatea si ar fi bine sa profitati de aceste momente. Daca aveti ocazia puteti pleca in strainatate deoarece veti avea succes.

Taur

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an destul de linistit pentru Taur. Va avea realizari profesionale importante, dar va intampina si unele probleme de sanatate. Pe ansamblu, anul 2011 va aduce beneficii, dar acestea vor fi obtinute cu multa munca. Taurul este o zodie perseverenta, muncitoare si puternica si nu se va da batut in fata problemelor cu care se va confrunta. Realizarile vor fi mai importante pentru ca vor fi obtinute cu efort si astfel le va pretui mai mult.

Taurul ar trebui sa continue cu multa precautie lucrurile incepute in 2010. Este o perioada destul de buna pentru activitati profesionale sau sociale si ar fi bine sa fie fructificata.

In privinta sanatatii vor aparea unele probleme in acest an. Taurul se va confrunta cu disfunctionalitati ale rinichilor si probleme cu ochii.

La nivel profesional nu sunt elemente deosebite. Situatia se prezinta destul de bine si chiar in crestere fata de anul anterior. Daca veti munci cu perseverenta voastra obisnuita atunci veti rezolva toate problemele.

La nivel financiar Taurului i se recomanda precautie in acest an. In perioada 30 august – 26 decembrie ar fi bine sa va limitati cheltuielile si sa evitati sa cheltuiti banii pe obiecte care nu sunt absolut necesare. Ar fi bine sa acorde o atentie mai mare decat in mod obisnuit, chestiunilor de ordin financiar deoarece criza economica este destul de greu de suportat..

In relatia cu familia, Taurul va avea o perioada buna, iar relatia cu partenerul de viata va merge bine. Lunile septembrie si octombrie vor fi mai dificile si vor aduce unele necazuri in relatia cu partenerul de viata.

In relatia cu prietenii si protectorii se vor produce evenimente favorabile in tot cursul anului, dar mai ales in lunile martie si aprilie. Atunci veti beneficia de foarte mult ajutor din partea prietenilor si protectorilor.

Este posibil sa intreprindeti calatorii importante si fructuoase in acest an.

Anul Pisicii va fi unul linistit pentru Taur si vor exista destule momente favorabile si veti avea sansa sa acumulati mai multe bunuri decat in anul anterior.

Gemeni

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an dificil pentru Gemeni. Vor avea realizari minime si se vor confrunta cu destule probleme. Gemenii sunt o zodie inteligenta si comunicativa si vor gasi solutii ingenioase pentru solutionarea problemelor. Una din principale probleme cu care se vor confrunta in acest an o genereaza tranzitul lui Saturn prin Balanta pe intervalul casei a 5-a ceea ce va genera probleme de sanatate si necazuri in relatia cu copiii.

In privinta sanatatii nu vor fi probleme grave in acest an. Gemenii se vor confrunta cu mici necazuri cauzate de afectiunile respiratorii, vor avea probleme cu zona gatului, iar in a doua jumatate a anului se vor confrunta cu unele disfunctionalitati ale organelor genitale.

La nivel profesional, lucrurile vor merge bine mai ales in ianuarie – martie, datorita tranzitului Soarelui pe intervalul casei a 10-a. Ar fi bine sa profitati de orice ocazie pentru a mai face un pas inainte. Este o perioada propice pentru a face schimbari si puteti beneficia de promovari importante.

In relatia cu copiii, Gemenii vor avea o perioada delicata. Tranzitul lui Saturn in Balanta, pe intervalul casei a 5-a va aduce blocaj in relatia cu copiii.

In relatia cu prietenii si protectorii cele mai favorabile momente se vor produce in aprilie – iunie. Atunci veti beneficia de ajutor si de sfaturi constructive din partea anturajului dvs.

in 2011 veti avea o relatie foarte buna cu strainatatea si ar fi bine sa profitati daca vi se face o oferta interesanta pe acest domeniu.

Anul 2011 va aduce si beneficii primite de la partener ceea ce este un lucru foarte bun.

Daca veti fi atenti si veti fructifica sansele de care veti beneficia anul 2011 va poate oferi rezolvarea unor probleme majore. Fiti prudenti si incercati sa faceti fata dificultatilor.

Rac

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an este un an destul de bun pentru nativii din Rac. Vor avea realizari si se vor confrunta cu probleme destul de mici. Pe ansamblu, anul 2011 va aduce realizari importante, dar care vor necesita un efort considerabil din partea Racului, rezultatele obtinute fiind peste nivelul asteptarilor. Racul este o zodie sensibila si intuitiva si se va descurca usor cu greutatile pe care le va intampina in acest an, la finalul anului inregistrand multe succese notabile.

Una din principale probleme cu care se vor confrunta in acest an o genereaza tranzitul lui Saturn prin Balanta pe intervalul casei a 4-a ceea ce va genera probleme mari in relatia cu parintii sau cu resedinta.

In a doua jumatate a anului 2011, Racul ar trebui sa acorde importanta situatiei lor financiare deoarece tranzitul lui Jupiter retrograd le va aduce o multime de cheltuieli.

Racul ar trebui sa continue cu multa precautie ce-a inceput. Este o perioada in care tranzitele multor planete prin Varsator pe intervalul casei a 8-a indica pericol de accident. Este bine sa actionati cu prudenta si sa evitati situatiile riscante.

In privinta sanatatii nu vor aparea probleme deosebite in acest an. Racul se va confrunta cu unele probleme la nivel respirator, mai ales in primavara, iar in ultimele luni ale anului pot aparea unele probleme coapsele, sau ochii.

in acest an sunteti predispusi la accidente, datorita prezentei Lilithului in Varsator in casa a 8-a si ar fi bine sa circulati cu prudenta si sa nu depasiti limita legala de viteza. Predispozitia spre accident se va accentua in februarie si decembrie 2011, datorita tranzitelor Soarelui si respectiv Marte prin Leu, pe intervalul casei a 2-a.

La nivel profesional, veti avea un an destul de bun. in primavara initiativele dvs vor avea mare succes. Este bine sa actionati dinamic si rapid pentru a va impune punctul de vedere in profesie si in relatiile cu societatea. In a doua parte a anului puteti beneficia de un ajutor important primit din strainatate sau puteti dezvolta o afacere profitabila cu strainatatea. Veti obtine rezultate foarte buna lucrand in colaborare sau asociaere cu altii.

incepand din a doua jumatate a lunii octombrie situatia financiara se va imbunatati foarte mult. Din punct de vedere financiar cea mai buna luna va fi noiembrie 2011.

In relatia cu partenerul de viata, Racul va avea o perioada plina de schimbari. Tranzitul lui Pluto pe intervalul casei a 7-a va aduce multe evenimente provocate de partenerul de viata.

In relatia cu prietenii si protectorii cele mai favorabile momente se vor produce in aprilie si mai. Atunci veti beneficia de ajutor si de sfaturi constructive din partea celor din jur.

Anul Pisicii va aduce destule momente favorabile si mai ales va fi plin de sanse si oportunitati de care veti putea profita daca veti fi pe faza.

Leu

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an bun pentru Leu. Va avea multe realizari si in ciuda unor dificultati financiare, va reusi sa obtina rezultate mari. Leul este o zodie energica si puternica si se afirma prin fervoarea si impresionanta pasiune pe care o pune in tot ce face.

Leul se va confrunta cu dificultati in a se face intelesi si dispute cu autoritatile. Tranzitul lui Saturn in Balanta, pe intervalul casei a 3-a va aduce blocaj in comunicare. Va trebui sa dea dovada de multa stapanire de sine pentru a nu se angrena in discutii violente si neprincipiale. Este bine sa-si asume riscuri si sa manifeste multe initiative constructive.

In privinta sanatatii vor aparea probleme in acest an. Leul se va confrunta cu necazuri cauzate de inima, coloana vertebrala, articulatii si ligamente. in a doua jumatate a anului pot aparea unele probleme cu rinichii sau ochii.

In acest an sunteti predispusi la accidente, datorita prezentei lui Neptun in Varsator in casa a 8-a si ar fi bine sa circulati cu prudenta, mai ales ca va place sa conduceti agresiv. Cea mai periculoasa perioada se va manifesta in ianuarie – aprilie 2011.

La nivel profesional lucrurile sunt in crestere, pe intervalul casei a 10 intrand in a doua jumatate a anului planeta belsugului, Jupiter. Ar fi bine sa va perfectionati atitudinea fata de colaboratori si sa ii tratati cu mai multa atentie si intelegere. Daca veti reusi sa va imbunatatiti atitudinea fata de cei din jur veti avea foarte mult de castigat si aceasta va contribui la cresterea perspectivelor de afirmare.

Pentru Leii dornici sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, lunile iulie – septembrie 2011 vor fi cele mai favorabile.

La nivel financiar Leului i se recomanda sa fie precaut. Ar fi bine sa se gandeasca de doua ori inainte de a face o cheltuiala importanta si sa analizeze cu mare atentie investitiile riscante. Ar fi bine sa acorde o atentie mai mare decat in mod obisnuit, chestiunilor de ordin financiar. Cea mai buna perioada va fi octombrie – decembrie. in perioada 30 august – 26 decembrie veti fi afectati la nivel financiar de miscarea retrograda a lui Jupiter.

In relatia cu familia, Leul va avea o perioada destul de linistita. Lunile ianuarie si februarie vor fi cele mai bune in privinta satisfactiilor sentimentale oferite de relatia cu partenerul de viata.

In relatia cu prietenii si protectorii cele mai favorabile momente se vor produce in iunie. Atunci veti beneficia de ajutor si de sfaturi constructive din partea anturajului dvs.

Este posibil sa va bucurati de reusitele copiilor mai ales in ultimele luni ale anului. Relatia dvs cu copii va fi foarte buna in acest an.

Desi anul Pisicii va fi destul de bun, totusi veti avea si destule probleme de rezolvat, dar veti reusi sa va descurcati cu succes.

Fecioara

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an destul de greu pentru Fecioara. Desi va avea unele realizari, pe ansamblu, anul 2011 va aduce probleme importante. Fecioara este o zodie sensibila si fragila si ii va fi greu sa se descurce cu multitudinea de probleme pe care le va intampina. Pentru a depasi problemele Fecioara va trebuie sa actioneze foarte atent si sa incerce sa evite momentele nefavorabile. Recomandam sa acorde o atentie deosebita fazelor Lunii pentru a fi prevenita asuprea perioadelor delicate cu care se va confrunta.

La nivel financiar Fecioara va avea probleme deosebite in acest an. Pe intervalul zodiei Balantei, aflata pe casa a 2-a tranziteaza Saturn in Balanta ceea ce indica blocaj in obtinerea banilor. Este o perioada in care nu este bine sa-si asume riscuri si nici sa manifeste prea multe initiative legate de bani. Financiar cea mai buna luna va fi noiembrie.

In privinta sanatatii vor aparea probleme in acest an. Fecioara se va confrunta cu disfunctionalitati ale inimii si coloanei vertebrale, precum si cu probleme cu articulatiile. Prezenta lui Neptun in Varsator in casa a 6-a afecteaza puternic gambele, gleznele, articulatiile si ligamentele.

La nivel profesional, ar fi bine sa acorde atentie mare relatiei cu sefii. In acest an nu se vor produce schimbari majore legate de serviciul dvs. Va trebui sa fiti prudenti mai ales in primele 3 luni ale anului.

Fiti prudenti, criticati mai putin si nu raspundeti la provocari. Pentru Fecioarele in cautare de lucru sau dornice sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, august si septembrie vor fi cele mai favorabile luni.

In relatia cu familia, Fecioara va avea un an cu multe surprize si schimbari. Influenta lui Neptun in Pesti pe intervalul casei a 7-a indica multe surprize neplacute si momente delicate in plan sentimental. Lunile aprilie si mai vor fi cele mai rele in privinta relatiei cu partenerul de viata. incepand din ianuarie Jupiter va tranzita zodia Berbecului si va aduce beneficii din partea partenerului de viata.

Anul Pisicii va fi unul destul de greu pentru Fecioara, totusi vor exista destule momente constructive in acest an. Incercati sa fiti mai toleranti si nu mai vedeti doar partea goala a paharului. Ar fi mult mai recomandabil sa va ganditi la lucruri constructive si sa incercati sa invatati ceva din tot ceea ce vi se intampla.

Balanta

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an destul de dificil pentru Balanta. Nativii acestei zodii vor avea destule probleme si se vor confrunta cu situatii destul de delicate. Pe ansamblu, anul 2011 va aduce unele beneficii si realizari, dar obtinerea acestora va necesita un efort major din partea Balantei, iar rezultatele obtinute vor fi totusi sub asteptari. Balanta este o zodie pasnica si inventiva si cu siguranta va reusi sa se descurce chiar daca se va confrunta cu puternicul blocaj generat de prezenta lui Saturn aflat chiar in aceasta zodie.

In privinta sanatatii vor aparea probleme importante in acest an. Balanta se va confrunta cu probleme cauzate de afectiuni ale ochilor sau rinichilor.

La nivel profesional, nu vor fi evenimente deosebite in acest an. Situatia se prezinta stationara, comparabila cu anul anterior, dar un pic mai buna. In acest an nu vor fi tranzite majore pe intervalul casei a 10-a si din acest punct de vedere puteti sta linistiti. Daca veti acorda suficienta atentie realizarii sarcinilor profesionale nu veti avea nici un fel de probleme.

La nivel financiar Balanta va avea un an destul de bun si nu va avea mari probleme financiare. In ultimele luni ale anului veniturile dvs vor creste. Puteti sa faceti cheltuieli importante si sa investiti in achizitionarea unor bunuri de folosinta indelungata. Desi cheltuielile voastre vor fi in crestere totusi veti avea destule resurse pentru a va achita datoriile. Cele mai bune luni vor fi noiembrie si decembrie.

In relatia cu familia, Balanta va avea o perioada proasta. Partenerul de viata se va comporta original si socant si exista riscul unei separari. Anul Pisicii va fi unul destul de greu pentru Balanta, dar totusi vor exista si unele momente placute.

Scorpion

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an destul de rau pentru Scorpion. Va avea putine realizari si se va confrunta cu multe probleme. scorpionul este o zodie energica si puternica si se va lupta pentru ca drepturile sale sa fie respectate si realizarile sale sa fie cat mai mari. Problemele pe care le va intampina au si partea lor benefica, deoarece Scorpionul va avea ocazia sa traga invatamintele necesare din rasturnarile de situatii sau blocajele pe care le va intampina.

In privinta sanatatii vor aparea probleme deosebite in acest an. Pot aparea probleme mari cu rinichii sau ochii si ar fi bine sa actionati prudent si sa va ingrijiti sanatatea.

La nivel profesional, nu se produc tranzite semnificative care sa influenteze evolutia voastra profesionala. Pentru Scorpionii in cautare de lucru sau dornici sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, luna august va fi cea mai propice.

La nivel financiar Scorpionului beneficiaza de o conjunctura linistita, care nu va produce elemente spectaculoase in ceea ce priveste veniturile. Vor aparea si probleme financiare in perioada 30 august – 26 decembrie cand Jupiter se va afla in miscare retrograda.

In relatia cu familia, Scorpionul va avea o perioada proasta. In a doua jumatate a anului situatia va fi si mai tensionata. Lunile aprilie si mai vor fi cele mai bune in privinta satisfactiilor sentimentale.

In relatia cu prietenii si protectorii cele mai favorabile momente se vor produce in octombrie 2011. Atunci veti beneficia de ajutor si de sfaturi constructive din partea anturajului dvs.

In acest an veti avea dificultati in relatiile cu copiii. Cele mai multe surprize se vor produce in perioada februarie – martie.

Anul Pisicii va fi unul destul de greu pentru Scorpion, dar veti avea si unele initiative personale incununate de succes. Este bine sa va bazati pe fortele proprii si sa va puneti in practica intuitia deosebita pe care o aveti.

Sagetator

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an destul de bun pentru Sagetator, care va avea realizari importante, dar se va confrunta si cu unele probleme care ii vor afecta situatia financiara. Sagetatorul este o zodie dinamica si curioasa si va reusi sa obtina destule succese in acest an. Problemele pe care le va intampina Sagetatorul in acest an se datoreaza stilului sau schimbator si oscilant care il vor pune fata in fata cu consecintele actiunilor lui anterioare. Ar fi foarte bine sa invete din greseli si sa incerce sa fie mai ferm in deciziile pe care le ia.

Sagetatorul ar trebui sa continue actiunile incepute si sa incerce sa valorifice conjunctura favorabila pe care inca o mai are la nivel financiar, mai ales in primele 3 luni ale anului.

In privinta sanatatii nu vor aparea probleme deosebite in acest an. Sagetatorul se va confrunta cu unele afectiuni ale ochilor sau rinichilor, ale organelor genitale, va avea probleme cu zona gatului si chiar cu glanda tiroida. Cele mai acute probleme de sanatate se vor manifesta in perioada octombrie – decembrie.

La nivel profesional, ar fi bine sa fiti atenti la actiunile sefilor si ale colegilor deoarece sunteti predispusi la necazuri. Pentru Sagetatorii in cautare de lucru sau dornici sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, perioada septembrie – octombrie 2011 va fi cea mai favorabila.

La nivel financiar Sagetatorului va avea o conjunctura delicata in acest an si va trebui sa fie atent la modul cum isi va cheltui banii. Prezenta lui Pluto in Capricorn pe intervalul casei a 2-a va aduce o crestere foarte mare a cheltuielilor. N-ar strica sa faceti unele economii si sa mai reduceti din cheltuieli.

In relatia cu familia, Sagetatorul va avea o perioada relativ buna. Lunile mai si iunie vor fi cele mai bune in privinta satisfactiilor sentimentale oferite de relatia cu partenerul de viata.

Capricorn

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an destul de greu pentru Capricorn, care va avea de rezolvat multe probleme. Va avea realizari destul de bune, totusi, pe ansamblu, anul 2011 va aduce probleme. Capricornul este o zodie calculata si responsabila si va incerca sa fie cat mai performant in aceasta conjunctura delicata.

Capricornul ar trebui sa acorde o atentie deosebita starii sale de sanatate. Este o perioada grea in care va avea de suportat multe probleme care ii vor afecta starea fizica. In privinta sanatatii vor aparea multe probleme in acest an. Capricornul se va confrunta cu probleme ale articulatiilor, ligamentelor, si sistemului osos.

La nivel profesional, vor fi evenimente deosebit de dure, cauzate de prezenta lui Saturn in Balanta in casa a 10-a. Relatia cu sefii va merge din ce in ce mai rau, iar realizarile profesionale vor fi greu de obtinut. Sunteti o persoana eficienta si foarte bine organizata, care reuseste sa se deecurce in conditii dificile. Aveti capacitatea de a face lucruri mari cu un consum minim de resurse, ceea ce este foarte bine. Pentru Capricornii in cautare de lucru sau dornici sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, luna octombrie va fi cea mai favorabila.

Influenta tranzitului lui Neptun prin casa a 2-a, va aduce o crestere importanta a veniturilor. Financiar cele mai bune luni vor mai si iunie 2011.

In relatia cu familia, Capricornul va avea o perioada destul de buna. Primele luni din acest an vor fi cele mai delicate, dar apoi totul va fi in regula.

In relatia cu prietenii si protectorii cele mai favorabile momente se vor produce in octombrie 2011. Atunci veti beneficia de ajutor si de sfaturi constructive din partea anturajului dvs.

in 2011 nu veti avea o relatie prea buna cu strainatatea, asa ca ar fi bine sa fiti prudenti si sa evitati calatoriile in afara tarii.

Anul Pisicii va aduce putine realizari si numeroase probleme dificile de rezolvat.

Varsator

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an bun pentru Varsator. Este o zodie dinamica si curajoasa si se va agita mult pentru ca lucrurile sa iasa asa cum vrea el. Succesele sale profesionale si financiare vor fi impresionante si ii vor aduce multe satisfactii. Problemele cu care se va confrunta nu il vor perturba, pentru ca are forta sa treaca peste orice obstacole. Libertatea pe care o manifesta in plan sentimental il va face sa se adapteze foarte repede la schimbarile ce se anunta in viata sa sentimentala.

In privinta sanatatii vor aparea ceva probleme in acest an. Varsatorul se va confrunta cu probleme cauzate de ligamente si articulatii, precum si cu probleme ale oaselor.

La nivel profesional, situatia se prezinta destul de bine si indica succese profesionale, o relatie buna cu sefii si cu colegii. Daca reuseste sa isi canalizeze inventivitatea si originalitatea in proiecte practice atunci va realiza lucruri deosebite. Pentru Varsatorii in cautare de lucru sau dornici sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, lunile februarie si martie 2011 vor fi cele mai favorabile.

La nivel financiar Varsatorul se va descurca destul de bine. Tranzitul lui Neptun prin Pesti, pe intervalul casei a 2-a, indica metode neobisnuite de obtinere a veniturilor, inventivitatea nativilor facand adevarate minuni in aceasta directie. Veti beneficia de sume importante de bani, dar veti avea tendinta de a-i cheltui foarte repede. Ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face o cheltuiala mai serioasa si sa luati in calcul cresterea foarte probabila a cheltuielilor. Financiar cele mai bune luni vor fi aprilie, mai si iunie.

Aveti un puternic blocaj in relatia cu strainatatea asa ca ar fi bine sa evitati calatoriile in afara tarii.

In relatia cu familia, Varsatorul va avea o perioada destul de buna. Ar fi bine sa va manifestati cat mai pasnic si sa nu raspundeti la provocari. Luna august va fi cea mai dificila in privinta relatiei cu partenerul de viata.

In acesta an nu va puteti baza pe ajutorul prietenilor si protectorilor dvs si va trebui sa va descurcati prin forte proprii. Cu siguranta veti gasi cele mai ingenioase solutii si la finalul anului veti fi multumiti de ceea ce ati realizat.

Pesti

Anul Pisicii de Metal (3 februarie 2011 – 24 ianuarie 2012 ), va fi un an destul de slab pentru Pesti. Desi vor avea unele realizari, totusi, pe ansamblu, anul 2011 va aduce destule probleme, a caror rezolvare va necesita un efort considerabil din partea Pestilor, rezultatele fiind obtinute cu mare greutate. Pestele este o zodie sensibila si intuitiva si cu siguranta va gasi greu modalitati de a face fata situatiei si de a se descurca. Incercarile si necazurile nu sunt un lucru nou in viata unui Peste si el este deja obisnuit si antrenat sa se decurce in conditii grele.

In prima parte a anului Pestii nu vor intampina dificultati majore. Veti avea ocazia sa va linistiti si sa va trageti sufletul si veti incepe sa depasiti momentele de criza.

In privinta sanatatii Pestii vor avea destule probleme in acest an. Cele mai mari probleme le genereaza tranzitul lui Neptun prin Varsator, pe intervalul casei a 12-a care va genera probleme cu gambele, gleznele, articulatiile sau ligamentele.

Sunteti predispusi la accidente, datorita lui Saturn din casa a 8-a si ar fi bine sa circulati cu prudenta si sa nu depasiti limita legala de viteza. Vor fi unele probleme in septembrie si octombrie, dar nu va fi grav.

La nivel profesional, situatia se prezinta bine. Pentru Pestii in cautare de lucru sau dornici sa schimbe activitatea pe care o desfasoara, lunile noiembrie si decembrie 2011 vor fi cele mai favorabile.

La nivel financiar Pestii nu vor avea realizari foarte mari in anul 2011. In a doua parte a anului si mai ales spre sfarsitul lui, lucurile vor sta mult mai bine si veti castiga mai multi bani. Ar fi bine sa actionati prudent in materie de bani si sa nu faceti cheltuieli exorbitante, limitandu-va la lucrurile absolut necesare. Financiar cele mai bune luni vor fi aprilie si mai 2011.

In relatia cu familia, Pestii vor avea o perioada destul de linistita si nu vor fi evenimente deosebite.

Anul Pisicii va aduce destule momente delicate, totusi vor exista si momente favorabile in acest an si veti avea si unele realizari concrete ceea ce va va spori increderea in fortele proprii.

Taguri: ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor