Horoscop lunar, august 2010

1Comentariu
Horoscop lunar, august 2010
Berbec Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti comunica cu abilitate si eficienta si veti reusi sa va faceti intelesi. Memoria va merge bine si abilitatea in exprimare va ajuta sa obtineti rezultate foarte bune. In a doua jumatate […]

Berbec

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti comunica cu abilitate si eficienta si veti reusi sa va faceti intelesi. Memoria va merge bine si abilitatea in exprimare va ajuta sa obtineti rezultate foarte bune. In a doua jumatate a intervalului veti resimti un blocaj in comunicare si veti avea tendinte agresive in a va exprima. Ar fi bine sa va bazati mai mult pe intuitie si mai putin pe ratiune. Daca veti proceda asa puteti sa evitati multe conflicte si sa treceti peste aceste momente delicate.

Sanatate: Puteti avea probleme cu inima sau cu coloana vertebrala, fapt datorat tranzitului Soarelui pe intervalul casei a 6-a. Prezentele lui Jupiter si Uranus in Berbec in casa a 1-a indica o sensibilitate pronuntata a zonei capului si in special a ochilor.

Profesie: La serviciu situatia da in clocot. Colegii sunt nemultumiti si protesteaza. Incercati sa nu va implicati in riposte si mai bine construiti-va o varianta individuala de iesire din criza. Se pot produce foarte multe transformari radicale si ar fi bine sa fiti pregatiti pentru orice situatie.

Bani: In perioada viitoare se vor produce scaderi dramatice ale veniturilor voastre si veti avea probleme financire destul de mari. Este o perioada delicata si va va fi greu sa va descurcati.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. Aceasta indica o perioada frumoasa in viata voastra sentimentala. Veti petrece mai mult timp impreuna cu familia si lucrurile vor merge foarte bine. Spre finalul perioadei pot aparea unele certuri cu partenerul de viata si ar fi bine sa nu raspundeti la provocari.

Taur

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti avea o perioada foarte buna la nivel intelectual. Mintea va va functiona rapid, iar solutiile gasite de dv. vor fi excelente. Memoria va merge bine si va va ajuta sa va puneti in valoare ideile si sa comunicati cu verva si acuratete. Veti gasi solutii eficiente si rapide de a rezolva dificultatile cauzate de criza economica. In a doua parte a intervalului veti avea un blocaj in comunicare si ar fi recomandabil sa rationati mai putin si sa luati decizii bazandu-va pe intuitia proprie. Asa veti reusi sa gasiti variantele cele mai corecte si sa luati cele mai inspirate decizii.

Sanatate: La nivel fizic veti avea probleme cu rinichii fapt indicat de tranyitele celor 3 planete din Balanta. Marte, Venus si Saturn. Puteti avea si unele probleme cu ochii, fapt generat de prezentele lui Uranus si Jupiter in Berbec in Berbec pe intervalul casei a 12-a.

Profesie: La serviciu situatia va prezinta stationar. In aceasta perioada nu se produc tranzite semnificative care sa influenteze activitatea voastra profesionala. Criza economica va preocupa si va face sa fiti ingrijorati, iar colegii de serviciu sunt si ei la fel de panicati. Totusi deocamdata nu aveti prea multe actiuni la dispozitie.

Bani: Situatia voastra financiara va fi stationara deoarece in perioada urmatoare nu se produc tranzite semnificative care sa influenteze starea voatra materiala.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima partea a intervalului viata voastra sentimentala se va derula furtunos si sunt posibile certuri mari cu partenerul de viata. Ar fi bine sa nu reactionati violent si sa asteptati ca lucrurile sa revina la normal. In a doua parte a intervalului vor mai fi unele divergente de opinii in relatia cu partenerul de viata dar situatia se va calma mult.

Gemeni

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. Aceasta fapt va indica o perioada foarte fructuoasa in acre capacitatea voatra de creatie va fi la cote inalte. In a doua parte a intervalului veti avea un puternic blocaj in comunicare si ar fi bine sa va restrangeti aria de comunicare la minim. Va fi o perioada grea si veti avea succes daca va veti baza mai mult pe intuitie si mai putin pe ratiunea voastra. In a doua parte a intervalului veti avea dispute si certuri cu prietenii sau cu anturajul apropiat.

Sanatate: In perioada urmatoare puteti avea probleme cu organele genitale. Prezenta lui Pluto in Capricorn in casa a 8-a aduce pericol de accidente asa ca ar fi bine sa fiti prudenti.

Profesie: La serviciu vor aparea schimbari negative, neasteptate, datorate tranzitului lui Neptun retrograd prin Varsator pe intervalul casei a 10-a. Relatia cu sefii va cunoaste momente tensionate, care pot avea consecinte imprevizibile. Criza va afecteaza din plin si situatia este dificila.

Bani: La nivel financiar veti avea probleme datorate prezentei lui Pluto in casa a 8-a. Veti avea de facut fata multor cheltuieli si va veti descurca cu dificultate.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta ceea ce indica o perioada plina de discutii si contre cu partenerul de viata. In a doua parte a intervalului lucrurile se vor mai calma si situatia va fi mult mai linistita. Incercati sa fiti pasnici si sa nu raspundeti la provocarile partenerului de viata.

Rac

Intelect: In aceasta perioada Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti comunica mult si veti reusi sa gasiti idei eficiente pentru a va descurca pe timp de criza. Memoria va merge bine si veti reusi sa va faceti intelesi cu usurinta. In a doua parte a intervalului veti avea un puternic blocaj in comunicare si sunteti predispusi la certuri cu rudele si cu prietenii apropiati. In a doua parte a intervalului intuitia va poate ajuta mai mult decat ratiunea.

Sanatate: In aceasta perioada nu se produc tranzite importante care sa influenteze starea voastra de sanatate.

Profesie: La nivel profesional va fi o perioada incerta, fapt datorat tranzitelor retrograde ale lui Jupiter si Uranus pe intervalul casei a 10-a. Veti beneficia de conjuncturi favorabile si de ajutor si va veti descurca si cu criza. Relatia voastra cu sefii se va dinamiza si va fi mult mai furtunoasa, dar daca voi veti avea initiativa atunci aveti sanse de succes. Puteti obtine rezultate foarte bune daca veti actiona energic si original.

Bani: Situatia voastra financiara este in crestere. Tranzitul Soarelui pe intervalul casei a 2-a va aduce o crestere importanta a veniturilor si incasarea unor restante mai vechi.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. Aceasta situatia indica o perioada delicata, presarata cu certuri cu partenerul de viata si de complicatii cauzate de relatia proasta cu rudele. In a doua jumatate a intervalului vor aparea schimbari pozitive si lucrurile vor fi mult mai linistite.

Leu

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. Aceasta indica multa abilitate in exprimare, idei creative prin care veti face fata situatiei de criza. Memoria va va functiona foarte bine si va veti descurca excelent in activitati care necesita efort intelectual puternic. In a doua parte a intervalului veti suferi un blocaj in comunicare si veti avea mari dificultati in a va face intelesi. Ar fi bine sa nu raspundeti la provocari si sa fiti cat mai calmi. Spre finalul perioadei intuitia va fi pe primul plan si va va ajuta sa gasiti solutii rapide pentru toate problemele si ar fi bine sa treceti ratiunea pe plan secund.

Sanatate: In acest interval puteti avea probleme cauzate de un posibil accident datorita tranzitului lui Neptun pe intervalul casei a 8-a. Veti fi predispusi la probleme digestive, dar nu va fi nimic grav, chiar daca va veti ingrijora destul de tare.

Profesie: La nivel profesional lucrurile trec printr-o perioada foarte dificila si va luptati din greu cu criza. Veti munci foarte mult si veti avea unele succese profesionale, dar totusi veniturile va vor da mari batati de cap. Aveti o perioada delicata si ar fi bine sa fiti cu ochii in patru pentru a trece cu succes peste momentele de criza.

Bani: Situatia voastra financiara este ameliorata de tranzitul Soarelui pe intervalul casei a 2-a ceea ce va aduce cresterea veniturilor, dar si a cheltuielilor. Problemele financiare se vor mentine mai multe luni, fapt datorat miscarii retrograde a lui Jupiter. Va este greu sa faceti fata cheltuielilor dar pana la urma va veti descurca.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. Aceasta indica faptul ca in prima parte a intervalului relatia cu partenerul de viata va fi destul de dinamica si vor fi si discutii contradictorii cu partenerul de viata. In a doua parte a intervalului relatia cu partenerul de viata se va imbunatati destul de mult.

Fecioara

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti avea o comunicare eficienta si veti gasi solutii inventive pentru a rezolva situatiile de criza cu care va confruntati. Memoria va functioneaza bine, iar capacitatea creatoare va fi foarte mare. Aveti ocazia sa va exprimati punctele de vedere in mod clar si puteti lua decizii importante. Este un moment bun si ar trebui sa comunicati cat mai mult in aceasta perioada. In a doua parte a intervalului veti suferi de un puternic blocaj in comunicare si veti avea tendinte agresive in comunicare. Intuitia voastra va merge destul de bine si va va ajuta sa reduceti efectele negative ale crizei economice.

Sanatate: In aceasta perioada veti avea unele probleme de sanatate la nivelul articulatiilor si ligamantelor, datorita tranzitului lui Neptun prin Varsator pe intervalul casei a 6-a. Puteti avea probleme care sa afecteze coloana vertebrala, circulatia periferica sau inima. Tranzitele lui Jupiter si Uranus prin Berbec in casa a 8-a indica pericol de accident ceea ce ar trebui sa va faca sa fiti prudenti.

Profesie: La nivel profesional lucrurile se prezinta stationar. In aceasta perioada un se produce tranzite semnificative care sa schimbe situatia voastra profesionala.

Bani: La nivel financiar lucrurile nu merg deloc bine. In aceasta perioada Saturn si Marte tranziteaza casa a 2-a si asta va aduce mari necazuri financiare. Va trebui sa faceti economii mari ca sa reusiti sa va descurcati.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima parte a intervalului viata voastra sentimentala se va derula pasnic si linistit. In a doua parte a intervalului relatia cu partenerul de viata se va inrautati si va aduce multe momente tensionate.

Balanta

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti avea o perioada buna, in care memoria si capacitatea voastra de exprimare vor functiona excelent si va vor ajuta sa gasiti solutii de evitare a crizei. Incercati sa va planificati atent actiunile si veti avea rezultate bune. In a doua parte a intervalului va veti confrunta cu un blocaj foarte auternic in comunicare si veti avea tendinte agresive. Ar fi bine sa acordati mai multa atentiei intuitiei si sa incercati sa folositi solutii curajoase si inventive, chiar daca asta inseamna sa treceti in plan secund ratiunea.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Puteti avea unele probleme cu ochii sau cu rinichii, fapt cauzat de prezentele lui Marte si Saturn in Balanta in casa a 1-a. In a doua jumatate a intervalului va veti confrunta cu unele migrene.

Profesie: In aceasta perioada, la serviciu, lucrurile evolueaza destul de linistit. Nu se intrevad schimbari deosebite in perioada urmatoare.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta ingrijorator. Jupiter este in miscare retrograda ceea ce aduce proibleme financiare mari. Criza va face sa aveti ganduri nelinistitoare si totusi veti reusi sa va descurcati. Greu, dar va veti descurca!

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima parte a intervalului viata voastra sentimentala se va derula sincopat si veti avea certuri cu partenerul de viata. In a doua parte a intervalului lucrurile vor merge mult mai bine si relatia cu partenerul de viata va va aduce multe momente de satisfactie.

Scorpion

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului, capacitatea de comunicare si gandirea va vor functiona foarte eficient si veti reusi sa va descurcati foarte bine. Memoria va va functiona bine si veti avea rezultate bune. Puteti sa va implicati in proiecte de factura intelectuala care necesita efort intens, deoarece totul va va reusi. In a doua jumatate a perioadei analizate veti beneficia de o conjunctura dificila si veti comunica cu mare dificultate, asa ca ar fi bine sa fiti prudenti.

Sanatate: In acest interval puteti avea unele probleme de sanatate. Va veti confrunta cu disfunctionalitati la nivelul rinichilor, probleme cu ochii si posibile dureri de cap.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de greu. Prezenta Soarelui in casa a 10-a aduce avantaje si sanse neasteptate in plan profesional. Este bine sa fiti pe faza si sa profitati de aceasta situatie favorabila si sa va faceti treaba cat mai constiincios.

Bani: In aceasta perioada nu se produc tranzite semnificative care sa influenteze starea voastra profesionala. Criza va da mari batai de cap, dar reusiti sa va descurcati.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima parte a intervalului lucrurile se vor derula agitat si veti avea necazuri in relatia cu partenerul de viata. In a doua parte a intervalului veti avea momente de calm si liniste in viata voastra sentimentala.

Sagetator

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti avea apetit pentru comunicare, idei originale si indraznete si veti reusi sa va rezolvati toate problemele. Memoria si intuitia va vor functiona foarte bine si veti reusi sa gasiti solutii ingenioase. Mintea va functioneaza bine, capacitatea de comunicare este buna si aveti o deosebita putere de convingere. Aveti o perioada buna la nivel intelectual si ar fi bine sa o fructificati la maximum. In a doua parte a intervalului veti avea un puternic blocaj in comunicare si ar fi bines a nu raspundeti la provocari.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Nu aveti probleme deosebite, dar trebuie sa fiti prudenti deoarece puteti avea probleme cu gatul.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de rau. Tranzitele lui Saturn si Marte va aduc necazuri cu sefii si ar fi bine sa actionati foarte prudent.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de ingrijorator. Tranzitul lui Pluto pe intervalul casei a 2-a indica o crestere a cheltuielilor, ceea ce amplifica problemele financiare. Va trebui sa actionati cu mare prudenta pentru a reusi sa va stabilizati situatia financiara.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima parte a intervalului viata voastra sentimentala va fi destul de agitata si relatia cu partenerul de viata va trec prin momente grele. decurge pasnic si linistit. In a doua parte a intervalului lucrurile se vor mai linisti si relatia se va imbunatati.

Capricorn

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului capacitatea de comunicare si abilitatea in exprimare va vor functiona foarte bine. Veti reusi sa va atingeti obiectivele si sa va descurcati cu necazurile provocate de criza. Veti beneficia de o memorie buna, si veti reusi sa fiti foarte pragmatici. Este bine sa folositi acest moment deoarece capacitatea voastra intelectuala se afla la parametrii maximi. In a doua parte a intervalului veti avea un blocaj puternic in comunicare si veti avea tebdinte agresive. Daca va veti baza pe intuitie veti avea rezultate mult mai bune deoarece ratiunea un va merge prea bine.

Sanatate: In aceasta perioada, sunteti predispus la probleme cu aparatul respirator, dar nu va fi nimic important. Sunteti predispusi la accidente, fapt indicat de prezenta Soarelui in casa a 8-a. Ar fi bine sa fiti cat mai prudenti.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de bine si nu veti avea probleme deosebite. In perioada urmatoare nu se produc tranzite semnificative care sa afecteze relatia voastra profesionala. Se pare ca deocamdata criza nu va creeaza probleme prea mari.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta ingrijorator. Neptun retrograd din casa a 2-a va aduce majorarea cheltuielilor si din pacate va va fi greu sa va descurcati financiar.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima parte a intervalului viata voastra sentimentala va merge Prost. In a doua parte a intervalului relatia cu partenerul de viata se va derula pasnic si linistit.

Varsator

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti avea o memoria buna, multa capacitatea de comunicare si acuratete in exprimare. La nivel intelectual veti avea o perioada buna si ar fi bine sa faceti planuri cat mai ambitioase. Puteti obtine rezultate bune si ar fi bine sa folositi la maxim aceasta perioada favorabila. In a doua parte a intervalului ar fi bine sa acordati prioritate intuitiei deoarece ratiunea va va functiona foarte prost si veti avea un mare blocaj in comunicare.

Sanatate: In acest interval puteti avea probleme cu genunchii si cu articulatiile si ligamantele. In aceasta perioada nu se produc tranzite semnificative care sa afecteze starea voastra de sanatate.

Profesie: La serviciu lucrurile decurg linistit. In acest interval nu se produc tranzite care sa afecteze situatia voastra profesionala.

Bani: La nivel financiar stati relativ bine, fapt datorat tranzitului lui Uranus pe intervalul casei a 2-a. Desi Jupiter este in miscare retrograda si aveti unele probleme financiare, totusi acestea nu sunt grave si reusiti sa va descurcati.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima parte a intervalului viata voastra sentimentala se va derula spectaculos si cu multe dispute cu partenerul de viata. In a doua parte a intervalului relatia cu partenerul de viata se ca imbunatati si va fi mult mai bine.

Pesti

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 21 august intra in miscare retrograda. In prima parte a intervalului veti avea multa capacitate de comunicare. Memoria va va functiona foarte bine. Ar fi bine sa incercati sa gasiti solutii rapide si eficiente pentru ca aceasta perioada favorabila nu va dura prea mult. In a doua parte a intervalului veti avea un blocaj puternic in comunicare si ar fi bine sa acordati prioritate intuitiei voastre deoarece va functiona la parametri mai buni decat ratiunea.

Sanatate: Puteti avea unele probleme cu inima sau cu coloana vertebrala, fapt datorat tranzitului Soarelui pe intervalul casei a6-a in Leu. Sunteti predispusi si la probleme cu ligamentele si articulatiile.

Profesie: La serviciu situatia se prezinta destul de bine. Tranzitul lui Pluto in casa a 10-a va aduce schimbari in plan profesional. In perioada urmatoare puteti obtine rezultate destul de bune in acest domeniu, chiar daca veti fi afectati de criza.

Bani: Situatia voastra financiara va fi afectata. In perioada urmatoare va cresc cheltuielile si cu mare greutate veti reusi sa va achitati toate datoriile.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Fecioarei, iar din 7 august trece in Balanta. In prima parte a intervalului veti avea o viata sentimentala agitata si plina de dispute si certuri. In a doua parte a intervalului situatia se va calma si lucrurile vor merge mult mai bine in relatia cu partenerul de viata.


Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor