Horoscop lunar, octombrie 2010

1Comentariu
Horoscop lunar, octombrie 2010
  Berbec Intelect: in aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului veti comunica foarte bine si veti reusi sa va integrati in activitati de echipa. Aveti sansa sa stabiliti o colaborare de succes si cu perspective pe termen lung. in a doua […]

 

Berbec

Intelect: in aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului veti comunica foarte bine si veti reusi sa va integrati in activitati de echipa. Aveti sansa sa stabiliti o colaborare de succes si cu perspective pe termen lung. in a doua parte a intervalului veti avea tendinta de a comunica radical, pe un ton agresiv, incercand sa va impuneti parerile proprii si sa demolati munca celorlalti. Ar fi bine sa incercati sa fiti mai pasnic si sa fiti mai receptivi la parerile altora. Evitati activitatile care necesita un efort intelectual intens. in ultima parte a intervalului intuitia si memoria va vor functiona foarte bine si veti reusi sa gasiti solutii pentru probleme complexe.

Sanatate: in acest interval sunteti predispusi la probleme de sanatate care pot afecta ficatul, pancreasul sau intestinele, fapt datorat prezentei Soarelui in Fecioara in casa a 6-a. Puteti avea si o sensibilitate pronuntata a sistemului nervos, asa ca ar fi bine sa evitati starile conflictuale.

Profesie: La serviciu situatia se prezinta stationar. in perioada urmatoare nu se produc tranzite semnificative care sa influenteze activitatea voastra profesionala.

Bani: La nivel financiar situatia nu se prezinta prea grozav. in ultima perioada ati avut cheltuieli destul de mari si acum va trebui sa achitati multe restante. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. Aceasta indica faptul ca veti avea o perioada dificila in viata voastra sentimentala. Veti fi mereu nemultumiti si veti critica totul. Puteti avea chiar probleme de sanatate din cauza certurilor cu partenerul de viata. Ar fi bine sa incercati sa fiti pasnici si sa aplanati conflictele. in ultima parte a intervalului lucrurile vor merge mult mai rau si situatia va fi exploziva.

Taur

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului veti avea numeroase discutii cu colegii si este posibil sa realizati o tranzactie importanta din aceste negocieri. in a doua parte a intervalului veti avea probleme de comunicare datorate tendintelor agresive si radicale. Puteti intra in dispute violente cu partenerul de viata sau cu asociatii ceea ce va genera multe probleme. Ar fi bine sa fiti pasnici si sa nu va impuneti parerile proprii. in a doua parte a intervalului memoria va va functiona bine si veti avea intuitii deosebite.

Sanatate: La nivel fizic veti avea probleme cu rinichii, fapt datorat tranzitului lui Saturn prin Balanta pe intervalul casei a 6-a, dar nu va fi nimic grav.

Profesie: La serviciu situatia se prezinta stationar. in aceasta perioada nu se produc tranzite semnificative care sa influenteze activitatea voastra profesionala.

Bani: Situatia voastra financiara se prezinta destul de delicat. Tranzitul lui Jupiter retrograd indica necazuri financiare. Ar fi bine sa cautati surse de venituri suplimentare pentru a reusi sa va descurcati.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului viata voastra sentimentala va trece prin momente dificile. Veti avea probleme sentimentale cauzate de colegi. Evenimentele din viata voastra sentimentala vor fi bulversante si veti simti nevoia de a lua o pauza. Veti critica mult ceea ce il va exaspera pe partenerul de viata.

Gemeni

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului veti avea o comunicare foarte fructuoasa cu cei apropiati si chiar puteti inregistra un succes important in relatia cu colegii. in a doua parte a intervalului veti avea probleme mari de comunicare si va veti manifesta critic in relatie cu toata lumea. Tendintele agresive din comunicare va pot produce multe necazuri si ar fi bine sa va ponderati. Memoria va va functiona bine si veti avea intuitii deosebit de precise. Lucrurile se vor imbunatati, dar, pe ansamblu, situatia ramane delicata.

Sanatate: in perioada urmatoare puteti avea disfunctionalitati si infectii ale organelor genitale. Prezenta lui Pluto in casa a 8-a va predispune accidentelor.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de bine. Pot aparea evenimente neasteptate, care sa afecteze relatia voastra cu sefii, dar nu va fi nimic important. Ar fi bine sa va cautati o un al doilea serviciu deoarece altfel va va fi greu sa va descurcati cu banii.

Bani: La nivel financiar veti avea o perioada nelinistita. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica mari probleme financiare.

Dragoste: in aceasta perioada, Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului veti avea o perioada delicata in relatia cu partenerul de viata. Va veti contrazice, veti fi nemultumiti si va veti ataca partenerul de viata fara motive intemeiate. in a doua parte a intervalului lucrurile vor fi mult mai violente si situatia se va inrautati foarte mult.

Rac

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului veti comunica eficient si debordant, beneficiind de o energie inepuizabila. Memoria nu va merge prea bine, dar acest lucru se va remedia in a doua parte a intervalului cand veti fi ajutati si de o intuitie deosebita. Puteti desfasura activitati creative importante. in a doua parte a intervalului veti deveni agresivi in comunicare si ar fi bine sa incercati sa va stapaniti. Ar fi bine sa nu va planificati activitati care necesita efort intelectual intens.

Sanatate: Nu stati deloc bine cu sanatatea in acest interval. Sunteti predispusi la afectiuni ale coapselor sau ale ochilor. Tranzitul lui Marte prin Balanta indica unele probleme cu runichii.

Profesie: La nivel profesional va fi o perioada buna, fapt datorat tranzitelor lui Jupiter si Uranus pe intervalul casei a 10-a. Veti beneficia de conjuncturi favorabile si de sprijin din partea sefilor. Relatia voastra cu sefii se va imbunatati mult. Puteti obtine rezultate foarte bune, daca veti actiona cu curaj si originalitate.

Bani: Situatia voastra financiara se prezinta destul de rau. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare. Nu aveti cheltuieli majore, dar veniturile se anunta mult pera mici.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului veti avea o perioada dificila in care veti avea tendinta de a critica fara motiv si de a fi total nemultumiti de partenerul de viata. in a doua parte a intervalului lucrurile se vor manifesta si mai rau si puteti ajunge la violente.

Leu

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului veti avea o comunicare foarte buna, iar relatia cu rudele va fi pe primul plan. Puteti beneficia de ajutor din partea rudelor. in adoua parte a intervalului veti fi agresivi in comunicare si veti fi predispusi la cearta. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu si sa nu raspundeti la provocari. Straduiti-va sa nu va impuneti parerile proprii si sa fiti mult mai pasnici si linistiti.

Sanatate: in acest interval veti fi predispusi la probleme digestive, care se vor manifesta acut in a doua jumatate a intervalului. Se mentine riscul de accident generat de tranzitului lui Neptun pe intervalul casei a 8-a.

Profesie: La nivel profesional lucrurile trec printr-o perioada linistita. Veti munci destul de mult si veti avea succese profesionale si totul se va derula fara probleme. Aveti o perioada buna si ar fi bine sa fructificati acest moment.

Bani: Situatia voastra financiara este ingrijoratoare. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare. Veti avea probleme destul de mari in a va achita facturile si a face fata tuturor cheltuielilor.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului relatia cu partenerul de viata va merge destul de prost. Veti fi nemutumiti si va veti critica des partenerul de viata, ceea ce va genera conflicte majore. in a doua parte a intervalului situatia va fi si mai exploziva.

Fecioara

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului, la nivel intelectual veti avea o perioada foarte buna. Memoria va functioneaza foarte bine, iar forta de creatie va fi la nivel maxim. Este un moment favorabil si ar trebui sa exploatati eficient aceasta perioada. in a doua jumatate a intervalului veti avea tendinte agresive si veti reactiona violent la orice provocare, ceea ce va poate aduce mari necazuri. Ar fi bine sa fiti prudenti si sa evitati conflictele.

Sanatate: in aceasta perioada veti avea unele probleme de sanatate la nivelul articulatiilor si ligamantelor, datorita tranzitului lui Neptun prin Varsator pe intervalul casei a 6-a.

Profesie: La nivel profesional lucrurile merg destul de bine. in perioada urmatoare nu se produc tranzite semnificative pe intervalul casei a 10-a, ceea ce va face ca situatia sa fie la fel ca si pana acum.

Bani: La nivel financiar lucrurile se prezinta destul de rau. Tranzitul lui Saturn pe intervalul casei a 2-a va aduce o scadere importanta a veniturilor. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare. Nu reusiti sa va achitati datoriile si bugetul vostru este falimentar.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului viata voastra sentimentala se va derula destul de prost. Veti avea multe nemultumiri si va veti certa des cu partenerul. in a doua parte a intervalului lucrurile se vor agrava si situatia devine exploziva.

Balanta

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului intelectul va va functiona foarte bine si veti inregistra succese importante. Memoria si capacitatea de concentrare va vor functiona foarte bine. in a doua parte a intervalului veti avea tendinte de comunicare violente si ar fi bine sa actionati cat mai prudent. Puteti obtine venituri din comunicare, dar ar fi bine sa actionati cu calm. Intuitia va va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Puteti avea unele probleme cu sistemul nervos, fapt cauzat de prezenta lui Lilithului in Pesti in casa a 6-a. Tranzitul lui Saturn pe intervalul casei a 1-a in Balanta genereaza pericolul unor probleme la nivelul ochilor sau rinichilor.

Profesie: in aceasta perioada, la serviciu, situatia se prezinta stationar. in perioada urmatoare nu se produc schimbari si totul ramane la fel ca in ultimele luni. Ar fi bine sa fiti prudenti si sa nu raspundeti la provocari deoarece puteti avea mari necazuri.

Bani: La nivel financiar situatia este destul de proasta. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare. Tranzitul lui Venus si Marte pe intervalul casei a 2-a poate aduce o crestere a veniturilor ceea ce va va ajuta sa depasiti aceasta perioada dificila.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului viata voastra sentimentala se va derula destul de prost. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si il veti critica mereu. in ultima parte a intervalului situatia se va mai imbunatati si puteti spera la unele momente de satisfactie sentimentala.

Scorpion

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in care veti reusi sa obtineti rezultate importante in negocieri si tratative. Memoria va functioneaza destul de bine si veti avea rezultate bune, iar capacitatea voastra de comunicare va fi amplificata si veti reusi sa rezolvati multe probleme. in a doua parte a intervalului veti avea tendinta de a comunica agresiv si puteti fi implicati in conflicte si scandaluri.

Sanatate: in acest interval puteti avea unele probleme de sanatate la nivelul rinichilor, probleme cu ochii si posibile dureri de cap.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de greu. Aveti destul probleme de rezolvat si va confruntati cu necazuri multiple in plan profesional. Este bine sa fiti foarte prudent si sa incercati sa va achitati exemplar de sarcinile de serviciu.

Bani: in aceasta perioada tranzitul lui Jupiter se mentine retrograd ceea ce va afecteaza grav veniturile. Va trebui sa faceti adevarate minuni ca sa faceti fata cheltuielilor.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului veti avea o relatie proasta cu partenerul de viata. Veti fi nemultumiti de el si il veti critica foarte des. in a doua parte a intervalului situatia se va agrava.

Sagetator

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului capacitatea de comunicare va va functiona foarte bine si va va favoriza obtinerea unui ajutor important din partea unui protector sau prieten. Memoria va merge bine, intuitia functioneaza precis iar rezultatele vor fi importante. in a doua parte a intervalului veti avea tendinta de a comunica agresiv si de a va certa. Veti avea o perioada delicata la nivel intelectual si ar fi bine sa evitati activitatile care cer efort intelectual intens.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Nu aveti probleme deosebite, dar trebuie sa fiti prudenti deoarece puteti avea unele probleme cu organele genitale.

Profesie: La serviciu lucrurile merg deswtul de rau. Tranzitul lui Saturn pe intervalul casei a 10-a poate aduce multe lucruri neplacute. Relatia cu sefii se va inrautati, iar realizarile voastre profesionale vor fi modeste.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de ingrijorator. Tranzitul lui Pluto pe intervalul casei a 2-a indica o scadere drastica a veniturilor. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare. Va trebui sa actionati cu prudenta pentru a reusi sa va descurcati cu banii.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului veti avea o viata sentimentala foarte proasta. Veti genera conflicte cu partenerul si lucrurile vor merge rau de tot. in a doua parte a intervalului situatia va deveni exploziva.

Capricorn

Intelect: in aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului capacitatea voastra intelectuala va va functiona destul de bine si veti reusi sa va descurcati onorabil. Memoria va va functiona bine, iar capacitatea de creatie va fi rezonabila. in a doua parte veti avea o perioada delicata pentru intelectul vostru. Veti avea tendinta de a comunica agresiv si de provoca conflicte. Ar fi bine sa actionati cu prudenta si sa nu raspundeti la provocari. in ultima parte a intervalului ar fi bine sa evitati activitatile care necesita efort intelectual.

Sanatate: in aceasta perioada, sunteti predispus la probleme ale cailor respiratorii, dar nu va fi nimic important. Sunteti predispusi la accidente, fapt indicat de prezenta lui Soarelui in casa a 8-a.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de bine si nu veti avea probleme deosebite. Tranzitul lui Venus pe intervalul casei a 10-a va va ajuta sa va intelegeti mai bine cu sefii.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de rau. in casa a 2-a se afla Neptun ceea ce va aduce surprize financiare. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare. Veti avea cheltuieli mari si va veti descurca cu dificultate.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului veti avea probleme in viata sentimentala. Veti fi nemultumiti de partener si va veti certa foarte des. in a doua parte a intervalului lucrurile vor fi si mai rele.

Varsator

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. In prima parte a intervalului capacitatea de comunicare va va functiona foarte bine si veti inregistra succese notabile. Memoria si capacitatea de invatare vor fi la cote inalte. in a doua parte a intervalului veti avea tendinta de a comunica agresiv si puteti fi implicati in certuri si scandaluri. Ar fi bine sa va controlati agresivitatea si sa incercati sa ramaneti pasnici.

Sanatate: in acest interval starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Puteti avea unele probleme digestive dar un va fi nimic grav.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de rau. Veti avea certuri cu sefii si exista pericolul sa va pierdeti serviciul.

Bani: La nivel financiar stati foarte rau, fapt datorat tranzitelor lui Uranus si Jupiter, ambele retrograde, pe intervalul casei a 2-a, ceea ce indica mari probleme financiare. Veti avea o crestere a cheltuielilor si va veti descurca foarte greu.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului , ceea ce indica faptul ca viata voastra sentimentala trece printr-o perioada grea. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si il veti critica non-stop, ceea ce va genera certuri violente.

Pesti

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. in prima parte a intervalului capacitatea voastra intelectuala va functiona destul de bine. Veti avea realizari importante si puteti obtine recompense neasteptate. Memoria si comunicarea va vor functiona foarte bine, iar lucrurile vor merge bine. in a doua parte a intervalului comunicarea voastra va deveni mult mai agresiva si puteti genera conflicte si certuri. Ar fi bine sa actionati prudent si sa nu va angrenati in actiuni care necesita o comunicare intensa.

Sanatate: Sunteti predispusi la probleme cu ligamentele si articulatiile, fapt generat de prezenta lui Neptun in casa a 12-a. Nu vor fi evenimente deosebite asa ca puteti sta linistiti.

Profesie: La serviciu situatia se prezinta destul de bine. Tranzitul lui Pluto pe casa a 10-a va aduce schimbari pozitive in plan profesional. in perioada urmatoare puteti obtine rezultate destul de bune in acest domeniu.

Bani: Situatia voastra financiara se mentine destul de slaba. Jupiter se mentine inca in miscare retrograda ceea ce indica probleme financiare. in perioada urmatoare nu se intrevad schimbari majore la acest capitol.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului viata voastra sentimentala va fi destul de dificila. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si veti declansa certuri violente. in a doua parte a intervalului situatia nu se va imbunatati deloc, ba din contra.

 

Intelect: in aceasta luna, Mercur tranziteaza zodia Balantei, iar din 20 octombrie va intra in Scorpion. In prima parte a intervalului capacitatea de comunicare va va functiona foarte bine si veti inregistra succese notabile. Memoria si capacitatea de invatare vor fi la cote inalte. in a doua parte a intervalului veti avea tendinta de a comunica agresiv si puteti fi implicati in certuri si scandaluri. Ar fi bine sa va controlati agresivitatea si sa incercati sa ramaneti pasnici.

Sanatate: in acest interval starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Puteti avea unele probleme digestive dar un va fi nimic grav.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de rau. Veti avea certuri cu sefii si exista pericolul sa va pierdeti serviciul.

Bani: La nivel financiar stati foarte rau, fapt datorat tranzitelor lui Uranus si Jupiter, ambele retrograde, pe intervalul casei a 2-a, ceea ce indica mari probleme financiare. Veti avea o crestere a cheltuielilor si va veti descurca foarte greu.

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului , ceea ce indica faptul ca viata voastra sentimentala trece printr-o perioada grea. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si il veti critica non-stop, ceea ce va genera certuri violente.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor