Horoscop lunar, septembrie 2010

4Comentarii
Horoscop lunar, septembrie 2010
In luna septembrie 2010 Soarele va tranzita zodia Fecioarei, iar din 23 septembrie va intra in Balanta. Luna va fi in scadere pana la data de 8 septembrie, cand va fi momentul de Luna Noua, apoi va intra in faza de crestere, pana la momentul de Luna Plina care va avea loc pe 23 septembrie.

Mercur se afla in Fecioara, iar din 13 septembrie va intra in miscare directa.
Venus va tranzita zodia Balantei, iar din 8 septembrie va intra in Scorpion.
Marte tranziteaza zodia Balantei, iar din 14 septembrie intra in Scorpion.
Jupiter tranziteaza zodia Berbecului in miscare retrograda, iar din 10 septembrie se reintoarce in Pesti.
Saturn tranziteaza zodia Balantei.
Uranus tranziteaza zodia Berbecului in miscare retrograda, iar din 15 iulie se reintoarce in Pesti.
Neptun tranziteaza zodia Varsatorului in miscare retrograda.
Pluto tranziteaza zodia Capricornului in miscare retrograda, iar din 14 septembrie intra in miscare directa.
Lilith tranziteaza zodia Pestilor.
Nodul Nord tranziteaza zodia Capricornului.
Kiron tranziteaza zodia Varsatorului in miscare retrograda.

Berbec

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti avea tendinta de a comunica radical, pe un ton agresiv, incercand sa va impuneti parerile proprii si sa demolati munca celorlalti. Ar fi bine sa fiti mai pasnici si sa incercati sa evitati disputele neconstructive. In ultima parte a intervalului intuitia si memoria va vor functiona foarte bine si veti reusi sa gasiti solutii pragmatice pentru problemele cele mai complicate.

Sanatate: Puteti avea probleme cu ficatul si pancreasul, datorita prezentei lui Soarelui si a lui Mercur in Fecioara in casa a 6-a. Sunt posibile si unele stari de nervozitate excesiva, stari cauzate de prezentele lui Uranus si Jupiter, ambele retrograde, in Pesti in casa a 12-a.

Profesie: La serviciu nu apar elemente majore care sa modifice starea de lucruri existenta. In perioada urmatoare situatia nu se va modifica radical si totul va decurge destul de linistit.

Bani: In perioada urmatoare nu se produc tranzite semnificative pe intervalul casei a 2-a, casa banilor. Situatia ramane la fel ca in perioada anterioara. Ar fi bine sa fiti prudenti si sa incercati sa reduceti cheltuielile deoarece se produc mari scumpiri. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce aduce probleme financiare.

Dragoste: In prima parte a intervalului Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. Aceasta indica o perioada linistita, frumoasa, in care relatia cu partenerul de viata va merge foarte bine. In a doua parte a intervalului vor aparea neintelegeri in relatia sentimentala, fapt datorat prezentei lui Saturn in casa a 7-a. Aceasta situatie se va mentine mult timp de aici incolo. Pe viitor ar fi bine sa fiti prudenti si sa evitati certurile cu partenerul de viata.

Taur

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa, ceea ce indica o perioada proasta la nivel intelectual. In prima parte a intervalului veti avea numeroase probleme de comunicare datorate tendintelor agresive si critice prin care veti exprima punctul dvs de vedere. Ar fi bine sa fiti pasnici si sa nu tineti cu orice pret sa va impuneti parerile proprii. In a doua parte a intervalului memoria nu va functioneaza prea bine si veti avea dificultati in a va prezenta ideile in mod organizat si clar. In ultimele zile situatia se va imbunatati mult si va reveni la normal. Veti reusi sa va faceti intelesi si sa fiti eficienti.

Sanatate: La nivel fizic veti avea probleme cauzate de functionarea defectuoasa ochilor si rinichilor, dar nu va fi nimic grav. Exista riscul unor dureri de dinti cu efecte foarte neplacute.

Profesie: La serviciu nu aveti probleme deosebite. Relatia voastra cu sefii si colegii va decurge linistit si totul se va derula in limite normale. Vor exista unele tendinte de frauda din partea unor colegi de serviciu, asa ca fiti in alerta la propunerile neasteptate.

Bani: Situatia voastra financiara va fi in scadere. In perioada urmatoare, veti resimti lipsa banilor datorita cresterii alarmante a cheltuielilor. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce amplifica dificultatile financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a perioadei a urmatoare veti avea multe momente de satisfactie sentimentala. In ultima parte vor aparea discutii si certuri in relatia cu partenerul de viata si ar fi bine sa fiti prudenti.

Gemeni

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti avea probleme majore de comunicare si veti fi foarte critici, dorind sa va impuneti punctul de vedere si sa demolati munca celorlalti. Aceasta aduce multe dispute si exista pericolul sa apara consecinte urate. Memoria nu va va functiona bine si va trebui sa cautati sa fiti foarte atent sa nu gresiti. In ultima parte a intervalului veti avea tendinte de superficialitate si estetism si veti pierde mult din pragmatism.

Sanatate: In perioada urmatoare puteti avea probleme cu organele genitale, sau cu rinichii. Prezenta lui Pluto retrograd in Capricorn in casa a 8-a va predispune la accidente. Ar fi bine sa actionati prudent.

Profesie: La serviciu pot aparea schimbari neasteptate. Puteti beneficia de ajutor neasteptat si surprinzator din partea unor persoane la care nici nu va ganditi. Puteti obtine foarte mult cu acest ajutor si ar fi bine sa profitati din plin de aceasta conjunctura favorabila.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de rau. Veti inregistra o crestere a cheltuielilor. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce amplifica problemele financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme majore in relatia cu partenerul de viata datorita tendintelor voastre dominatoare.

Rac

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti acorda o atentie exagerata amanuntelor si veti critica totul fiind vesnic nemultumit. Memoria nu va functiona prea bine si nu veti reusi sa comunicati eficient. In a doua parte a intervalului veti deveni mai pasnici si mult mai obiectivi. Ar fi bine sa nu va planificati activitati care necesita efort intelectual intens.

Sanatate: La nivel de sanatate nu sunt elemente semnificativ in aceasta perioada. Ar trebui sa va menajati aparatul respirator deoarece sunteti predispusi la afectiuni.

Profesie: La nivel profesional va fi o perioada proasta. Veti beneficia de conjuncturi periculoase care va pun postul in pericol. In plus sunteti predispusi la a fi escrocati de colegi, asa ca ar fi bine sa fiti foarte prudenti.

Bani: La nivel financiar nu se produc tranzite semnificative care sa amelioreze starea voastra materiala. Lucrurile raman la fel ca si pana acum. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce face ca problemele financiare sa persiste.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme majore in relatia cu partenerul de viata datorita tendintelor voastre de agresive.

Leu

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti acorda o atentie exagerata amanuntelor si veti fi predispusi la cearta. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu si certurile. In a doua parte a intervalului veti fi mult mai pasnici si linistiti, si veti reusi sa rezolvati multe probleme stringente.

Sanatate: In acest interval veti avea destule probleme de sanatate. Prezenta Soarelui in Fecioara indica probleme cu ficatul, pancreasul, sau intestine. Sunteti predispusi la accidente datorita prezentei lui Neptun in casa a 8-a. Incercati sa nu va agitati, decat daca este absolut necesar.

Profesie: La nivel profesional lucrurile merg destul de bine. Aveti succes profesional si relatia cu sefii este foarte buna. Ar fi bine sa fructificati la maxim acest moment favorabil.

Bani: Situatia voastra financiara se prezinta destul de bine. Veti incasa sume importante datorita tranzitului lui Mercur pe intervalul casei a 2-a, fapt care va va echilibra balanta financiara. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce continua sa mentina unele probleme financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme majore in relatia cu partenerul de viata datorita tendintelor dvs dominatoare si posesive.

Fecioara

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa, ceea ce indica faptul ca la nivel intelectual veti avea o perioada foarte proasta in prima partea a intervalui. Memoria nu va functioneaza bine, iar forta de creatie va fi foarte scazuta. Este un moment destul de nefavorabil si ar trebui sa comunicati cat mai putin in aceasta perioada. In a doua jumatate a intervalului veti avea performante foarte buna in comunicare si situatia va reveni la normal.

Sanatate: In aceasta perioada veti avea unele probleme de sanatate la nivelul articulatiilor, ligamentelor si circulatiei periferice. Puteti avea probleme si cu coloana vertebrala sau inima, asa ca incercati sa fiti prudenti si sa stati linistiti in acest interval. Prezenta lui Uranus retrograd in Pesti in casa a 8-a indica pericol de accident, asa ca ar fi bine sa fiti prudenti.

Profesie: La nivel profesional va aflati intr-un moment bun. In aceasta perioada nu apar nici un fel de modificari profesionale si totul decurge pasnic si normal. Relatia dvs cu sefii si colegii merge struna.

Bani: La nivel financiar lucrurile merg destul de greu. Veniturile sunt destul de mici, cheltuielile sunt mari si este greu sa faceti fata situatiei. Pe termen scurt se intrevad destule probleme cauzate de lipsa banilor, iar Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce amplifica necazurile financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme majore in relatia cu partenerul de viata datorita tendintelor dvs. acaparatoare.

Balanta

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti reusi sa luati decizii corecte pe baza unor analize minutioase si veti rezolva multe probleme. In a doua parte a intervalului memoria si capacitatea voastra de exprimare vor functiona mult mai bine si veti reusi sa comunicati foarte eficient si ingenios.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Tranzitul lui Saturn pe intervalul casei a 1-a in Balanta va poate aduce probleme renale sau oculare. Puteti avea si unele probleme cu picioarele. Ar fi bine sa nu raspundeti la provocari si sa evitati sa va enervati deoarece Uranus din casa a 6-a va poate aduce multe neplaceri la nivelul sistemului nervos.

Profesie: In profesie lucrurile se prezinta destul de bine. Pe intervalul casei a 10-a nu se produc tranzite semnificative care sa afecteze activitatea voastra profesionala.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de prost. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce aduce probleme financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului relatia cu partenerul de viata va functiona foarte bine si veti avea multe momente de satisfactie. In ultima perioada pot aparea discutii si certuri, datorita tendintelor dvs de dominare.

Scorpion

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti lua decizii corecte si veti acorda o importanta mare amanuntelor si detaliilor. In a doua parte a intervalului capacitatea voastra de comunicare va fi amplificata si veti reusi sa stabiliti multe contacte. Memoria va va functiona destul de bine si veti avea rezultate bune.

Sanatate: In acest interval, puteti avea unele probleme cu ochii si cu rinichii, dar nu va fi nimic grav. In rest nu sunt elemente majore care sa influenteze starea dvs de sanatate.

Profesie: La serviciu situatia se prezinta stationar, neexistand tranzite semnificative care sa influenteze activitatea voastra profesionala.

Bani: Veti trece printr-o perioada dificila la nivel financiar si va veti descurca cu destula greutate. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce aduce probleme financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme majore in relatia cu partenerul de viata datorita tendintei dvs de dominare.

Sagetator

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului pot aparea blocaje in comunicare. Memoria nu va functioneaza bine, capacitatea de comunicare este slaba si aveti tendinte de a fi agresiv in comunicare. Aveti o perioada slaba la nivel intelectual si ar fi bine sa evitati activitatile care cer efort intelectual intens.In a doua parte a intervaluluimentalul dv. va functiona foarte bine si va va ajuta sa luati decizii corecte.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Nu aveti probleme, deosebite care sa afecteze sanatatea.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de bine. Relatia cu sefii si cu colegii este destul de buna. Este o perioada favorabila si in perioada urmatoare veti avea multe realizari profesionale.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de rau. Ar fi bine sa administrati banii cu prudenta, deoarece cheltuielile sunt in crestere si va va fi greu sa va descurcati. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce aduce probleme financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme cu partenerul de viata datorita tendintei dvs de a dicta si domina.

Capricorn

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti avea o perioada slaba pentru intelectul vostru. Veti avea disfunctionalitati de memorie si capacitatea voastra de comunicare va fi diminuata. Ar fi bine sa evitati activitatile care necesita efort intelectual. In a doua parte a intervalului mentalul va va functiona mult mai bine si veti reusi sa va descurcati. Situatia se va imbunatati si veti putea comunica mult mai eficient.

Sanatate: In aceasta perioada, veti avea unele probleme cu bazinul, coapsele si cu aparatul respirator. Prezenta Soarelui in Fecioara pe intervalul casei a 8-a va predispune la probleme cu ficatul sau pancresul precum si la accidente.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de bine. Relatia cu sefii va functiona bine, iar colegii se comporta frumos.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de bine. Neptun tranziteaza casa a 2-a ceea ce va aduce o crestere a veniturilor. Din pacate Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce aduce probleme financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme majore in relatia cu partenerul de viata datorita tendintei dvs de a domina si controla.

Varsator

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului va trebui sa fiti foarte atenti la detalii si amanunte. Veti avea un puternic blocaj in comunicare si veti manifesta tendinte spre critica excesiva. In a doua parte a intervalului, conjunctura astrologica va amplifica memoria si capacitatea de comunicare. La nivel intelectual veti avea o perioada foarte buna, iar abilitatea voastra in comunicare va creste la cote maxime.

Sanatate: In acest interval puteti avea probleme cu genunchii si cu articulatiile. Sunteti predispusi la accidente, fapt generat de tranzitul Soarelui pe intervalul casei a 8-a.

Profesie: La serviciu situatia este buna. In perioada urmatoare nu se produc tranzite semnificative care sa modifice situatia voastra profesionala. Relatia cu sefii si cu colegii functioneaza destul de bine.

Bani: La nivel financiar stati destul de bine. Ar fi bine sa nu cheltuiti prea mult si sa va chibzuiti cu atentie banii deoarece se anunta vremuri grele. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce genereza probleme financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme cu partenerul de viata datorita tendintei dvs de a domina si controla.

Pesti

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur se afla in Fecioara, in miscare retrograda, iar din 12 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte ar fi bine sa acordati mai multa atentie detaliilor si amanuntelor. Veti avea un puternic blocaj in comunicare si tendinte spre critica. In a doua parte, comunicarea voastra va deveni mult mai eficienta si veti reusi sa va faceti intelesi. Situatia se va imbunatati si veti putea sa va implicati mai mult in activitati intelectuale importante.

Sanatate: Puteti avea unele probleme la nivelul articulatiilor si al ligamentelor. Puteti avea si unele probleme hepatice. Nu trebuie sa va alarmati deoarece situatia se va remedia. Ar fi foarte bine sa fiti prudenti in deplasarile pe care le faceti deoarece exista risc de accident.

Profesie: La serviciu situatia se prezinta destul de bine. Prezenta lui Pluton retrograd in casa a 10-a genereaza probleme in relatia cu sefii. Pot aparea elemente neprevazute care sa aduca schimbari importante in profesie. Este o perioada delicata si ar fi bine sa actionati cu prudenta.

Bani: Situatia voastra financiara se inrautateste. Jupiter se mentine in miscare retrograda ceea ce aduce probleme financiare.

Dragoste: Venus tranziteaza zodia Balantei, iar din 8 septembrie va trece in Scorpion. In prima parte a intervalului veti avea o perioada destul de buna in relatia cu partenerul de viata. In ultima perioada pot aparea probleme majore in relatia cu partenerul de viata datorita tendintei dvs de a domina si controla.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor