Horoscopul zilei de joi 03 decembrie

1Comentariu
Horoscopul zilei de joi 03 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Dimineaţa s-ar putea să fiţi mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de câştigat. TAURUL (IV.21.-V.20.)Dimineaţa sunteţi confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de câştigat.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Dimineaţa sunteţi confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele sentimentale. Nu începeţi afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri tentante. După-amiază, relaţiile cu persoana iubită merg excelent.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
S-ar putea să aveţi o zi tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul. Amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Ar fi bine să vă puneţi ordine în idei.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu încheiaţi nici un fel de contract! Fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
S-ar putea să fiţi mult mai sensibil şi să nu vă simţiţi în formă. Vă sfătuim să evitaţi deciziile importante, să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi planuri de viitor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceţi un plan strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Nu vă simţiţi în deplinătatea forţelor fizice şi intelectuale, de unde şi starea de nervozitate în care vă aflaţi. Nu vă asumaţi nici un risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi. Înarmaţi-vă cu răbdare şi controlaţi-vă impulsivitatea!
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Nu este o zi prea bună pentru călătorii. Starea de confuzie şi simţul practic scăzut vă pot conduce la eşecuri. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Dimineaţa sunteţi plin de energie şi idei. Puteţi avea succes plan social. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Dimineaţa este posibil să fiţi irascibil şi indispus. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de probleme care necesită răbdare şi tact. Cu toată dorinţa de a fi convingător, este posibil să întâmpinaţi neîncrederea colegilor.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente. Prin urmare, nici nu sunteţi prea comunicativ. Este posibil să fiţi nervos pentru că vă simţiţi neglijat. Această stare riscă să accentueze neînţelegerile cu cei din jur.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Nu este exclus să fiţi şi inhibat, pentru că parcurgeţi o perioadă în care relaţiile sentimentale nu sunt tocmai bune.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor