Horoscopul zilei de joi 10 decembrie

Horoscopul zilei de joi 10 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material  dar să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes de afaceri, care vă oferă o şansă nesperată. TAURUL (IV.21.-V.20.)Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material  dar să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes de afaceri, care vă oferă o şansă nesperată.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme ale familiei şi chiar să îi ajutaţi pe alţii să îşi rezolve problemele. Este o zi favorabilă comunicării cu membrii familiei.
GEMENII (V.21.-VI.21.)

Demaraţi cu bine afacerile şi faceţi mari planuri de viitor în legătură cu o investiţie profitabilă pe termen foarte lung. Partenerul de viaţă vă susţine. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur. Sunteţi capabil să ascultaţi cu atenţie problemele celorlalţi. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu le veţi putea respecta!
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luaţi decizii inspirate în afaceri. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Perspectivele sunt promiţătoare. Evitaţi discuţiile şi să vă relaxaţi mai mult.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Vă decideţi să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Astăzi, însă, aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi o decizie bună pentru viitor.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Se conturează o zi excelentă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioadă în care puteţi rezolva multe probleme financiare.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic. Este o zi favorabilă planurilor de viitor.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Este o zi bună pentru a lua decizii în privinţa relaţiilor sentimentale şi parteneriale. Chiar dacă situaţia financiară nu vă satisface pe deplin, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Banii vor apărea la momentul oportun.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Intuiţia vă ajută să găsiţi o metodă originală pentru a face schimbări în viaţa socială. Pentru aceasta, va fi nevoie să faceţi un compromis cu ceilalţi membri ai familiei, dar şi câteva drumuri împreună cu un prieten.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Aveţi un succes deosebit în activităţile intelectuale. În partea a doua a zilei, încasaţi o sumă de bani dintr-o colaborare. Puteţi să faceţi planuri de viitor în legătură cu o afacere pe care intenţionaţi să o demaraţi cu un prieten.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie foarte importantă. În afaceri, puteţi să faceţi mari proiecte de viitor. Aveţi mari şanse să obţineţi beneficii considerabile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !