Horoscopul zilei de joi 17 decembrie

Horoscopul zilei de joi 17 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave. TAURUL (IV.21.-V.20.)Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi probleme de sănătate. S-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară. Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă. Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii, chiar dacă aceştia insistă.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Intuiţia vă ajută sa prindeţi o afacere profitabilă care vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiară. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie din vina dumneavoastră.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi. În cursul dimineţii sunteţi cam agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi. Acordaţi prioritate problemelor importante! În partea a doua a zilei, s-ar putea să primiţi musafiri.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Datorită oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări importante. Nu vă manifestaţi nervozitatea!
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Este nemulţumit că trebuie să lucraţi peste program.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
S-ar putea să aveţi discuţii cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întarzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze. Partenerul este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să vă împrumutaţii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !