Horoscopul zilei de luni 07 decembrie

Horoscopul zilei de luni 07 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Nimic nu vă este pe plac nimic, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui eşec în afaceri. TAURUL (IV.21.-V.20.)Dimineaţa, o serie de evenimente neaşteptate vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Nimic nu vă este pe plac nimic, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui eşec în afaceri.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Dimineaţa, o serie de evenimente neaşteptate vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este un moment foarte bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiţi un eşec care să vă descurajeze.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Faptul că aţi investit o sumă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit şi relaţiile cu cei din jur. Traversaţi o perioadă mai dificilă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toată lumea vă este împotrivă.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Ambiţia de a vă îmbunătăţi situaţia financiară vă poate face să neglijaţi planul sentimental. Nu este exclus să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Spre seară, sunt şanse să fiţi invitat la o petrecere cu prietenii.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Aveţi soluţii originale pentru orice problemă şi suneţi apreciat de colegi şi de partenerul de viaţă. Profitaţi de acest context favorabil! Aveţi un randament deosebit şi puteţi finaliza tot ce aţi început mai demult.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Intervin mereu lucruri neprevăzute, aşa că vă sfătuim să nu vă faceţi un program foarte strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Aveţi tendinţa să vă enervaţi foarte uşor şi să reacţionaţi impulsiv faţă de cei din jur. Atenţie: riscaţi să jigniţi persoane apropiate! Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de afaceri şi să nu semnaţi documente oficiale.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
După o perioadă nefavorabilă pe plan social şi sentimental, situaţia se schimbă complet. Bucuraţi-vă şi nu vă mai puneţi atâtea întrebări! Spre seară, aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Din cauza oboselii şi a nerăbdării, deveniţi irascibil şi nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur. Ca să nu vă îndepărtaţi prietenii, vă recomandăm să vă stăpâniţi agresivitatea.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Din cauza oboselii şi a nerăbdării, deveniţi irascibil şi nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur. Ca să nu vă îndepărtaţi prietenii, vă recomandăm să vă stăpâniţi agresivitatea.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Sunteţi excesiv de critic. Vă recomandăm să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. După-amiază s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă din altă localitate. Spre seară vă regăsiţi calmul şi echilibrul.
PEŞTII (II.21.-III.20.)

Nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor evenimente neaşteptate. S-ar putea aveţi musafiri. Cu această ocazie, este posibil să aflaţi informaţii de care aveaţi nevoie pentru a demara o afacere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !