Horoscopul zilei de luni 14 decembrie

Horoscopul zilei de luni 14 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Astăzi ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie din vina dumneavoastră. Dacă totuşi sunteţi nevoit să conduceţi, fiţi cât mai atent, nu vă grăbiţi!TAURUL (IV.21.-V.20.)Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii pe care […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Astăzi ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie din vina dumneavoastră. Dacă totuşi sunteţi nevoit să conduceţi, fiţi cât mai atent, nu vă grăbiţi!
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta. Este posibil să primiţi o veste neplăcută în legătură cu implicarea unui prieten într-un accident.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Deveniţi foarte impulsiv din cauza unor neînţelegeri cu şeful direct. Fiţi prudent în afirmaţii! Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă, altfel riscaţi să tensionaţi atmosfera din familie.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
În cursul dimineţii primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu v-aţi ales bine momentul pentru această deplasare.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Sunteţi cam irascibil, din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi întâlnirile de afaceri.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
În cursul dimineţii, colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap. Totul porneşte de la bani: se pare că nu vă înţelegeţi în legătură cu o investiţie. Evitaţi disputele şi să căutaţi o soluţie comună.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Din cauza unor evenimente, nu vă puteţi respecta programul stabilit. Nu vă puneţi speranţe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri!
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Începeţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Este recomandabil să fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu. Orice dispută poate degenera într-un scandal.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Un membru mai în vârstă nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de sferit. Amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să evitaţi deplasările cu autoturismul.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
De dimineaţă partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei. Nu răspundeţi la provocări! În scurt timp, situaţia se va lămuri şi totul va reveni la normal. După-amiază primiţi o sumă de bani neaşteptată.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !