Horoscopul zilei de luni 21 decembrie

BERBECUL (III.21.-IV.20.)Aveţi succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc. După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. Fiţi ceva mai îngăduitor! Spre seară, primiţi un cadou de care vă bucuraţi mult. TAURUL (IV.21.-V.20.)Dimineaţa sunteţi activ şi sociabil şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Reuşiţi să […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Aveţi succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc. După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. Fiţi ceva mai îngăduitor! Spre seară, primiţi un cadou de care vă bucuraţi mult.

TAURUL (IV.21.-V.20.)
Dimineaţa sunteţi activ şi sociabil şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Reuşiţi să vă păstraţi optimismul, în ciuda problemelelor sentimentale care vă frământă. Profesional, staţi bine. În ceea ce priveşte sănătatea, nu aveţi de ce să vă plângeţi.

GEMENII (V.21.-VI.21.)

Aveţi suficientă energie pentru a începe noi activităţi pentru familie şi casă. Partenerul de viaţă şi familia vă sprijină în tot ce faceţi. Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme. Fiţi mult mai încrezător în tot ce faceţi!

RACUL (VI.22.-VII.22.)

Dimineaţa sunteţi foarte apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă în general. Vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii şi este posibil să fiţi invitat la o petrecere. Vă recomandăm să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea.

LEUL (VII.23.-VIII.23.)

Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii.
 
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveţi ezitări. Azi puteţi avea succes în tot ce faceţi.

BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară şi profesională. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen foarte lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!

SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie. Seara, petreceţi momente foarte plăcute alături de partenerul de viaţă.

SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Astăzi daţi dovadă de mult curaj în afaceri. Vă sfătuim să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă din familie. După-amiază s-ar putea ca partenerul să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de problemele casei. Vă sfătuim să nu vă enervaţi!

CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeţi o perioadă prea bună. Căutaţi noi surse de venituri! Spiritul de aventură şi optimismul vă determină să vă asumaţi riscuri. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile financiare.

VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Treceţi uşor peste grijile cotidiene, graţie entuziasmului şi optimismului cu care începeţi ziua. După-amiază faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită. Vă recomandăm să vă bazaţi doar pe banii pe care îi aveţi.

PEŞTII (II.21.-III.20.)
Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Este cazul să fiţi mai prudent. Astăzi sunteţi predispus la greşeli şi există riscul să pierdeţi foarte mulţi bani!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !