Horoscopul zilei de luni 28 decembrie

BERBECUL (III.21.-IV.20.)Problemele financiare vă îngrijorează foarte mult. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul şi să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă din familie. Evitaţi speculaţiile, ca să nu aveţi necazuri cu partenerul de viaţă! TAURUL (IV.21.-V.20.)Vă sfătuim să fiţi mai atent la cheltuieli, ca să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Problemele financiare vă îngrijorează foarte mult. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul şi să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă din familie. Evitaţi speculaţiile, ca să nu aveţi necazuri cu partenerul de viaţă!

TAURUL (IV.21.-V.20.)
Vă sfătuim să fiţi mai atent la cheltuieli, ca să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea şi riscaţi să deterioraţi relaţii importante.

GEMENII (V.21.-VI.21.)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reuţiţi să vă păstraţi calmul, riscaţi să nu vă terminaţi treaba la serviciu şi să vă certaţi cu colegii. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante.

RACUL (VI.22.-VII.22.)
Dacă intenţionaţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu vă asumaţi riscuri. Starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile parteneriale.

LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Se pare că dimineaţa sunteţi indispus şi aveţi tendinţa de a exagera. Vă sfătuim să nu fiţi încăpăţânat şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu vă faceţi griji din cauza banilor! În curând veţi primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.

FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Dimineaţa nu reuşiţi să vă respectaţi programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru orice decizie importantă, consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, pentru că azi nu aveţi şanse să vă faceţi înţeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu vă solicită prea mult. După-amiază, reuşiţi să vă liniştiţi alături de partenerul de viaţă.

SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Dimineaţa s-ar putea să primiţi o veste de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. N-ar fi rău să vă stabiliţi programul împreună.

SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Se pare că nu aveţi chef de vorbă cu nimeni şi vă lipseşte inspiraţia. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, precum şi călătoriile lungi. Puteţi avea succes în activităţile casnice.
Vă sfătuim să nu faceţi nici un fel de speculaţii.

CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Aveţi şanse foarte mari să găsiţi un nou loc de muncă, mai bine plătit. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi uşor o mulţime de probleme. Vă recomandăm să vă organizaţi mai eficient. Nu vă risipiţi în prea multe direcţii!

VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Dimineaţa, aflaţi de la o rudă îndepărtată o veste care vă indispune şi vă dă programul peste cap. Este posibil să plecaţi într-o călătorie lungă. Dacă circulaţi cu maşina, aveţi mare grijă să nu încălcaţi regulile de circulaţie.

PEŞTII (II.21.-III.20.)
Intenţionaţi să începeţi mai multe treburi deodată. Nu uitaţi că graba strică treaba! Vă sfătuim să nu speraţi la câştiguri uşoare, pentru că nu prea aveţi şanse. Acordaţi mai multă atenţie problemelor familiei!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !