Horoscopul zilei de marţi 05 ianuarie

Horoscopul zilei de marţi 05 ianuarie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Aveţi mai multă încredere şi sunteţi optimist. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi. Altfel, riscaţi să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Ar fi bine să fiţi mai prudent. Nu trataţi legea cu superficialitate, ca să nu aveţi probleme! TAURUL (IV.21.-V.20.)Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu o […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Aveţi mai multă încredere şi sunteţi optimist. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi. Altfel, riscaţi să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Ar fi bine să fiţi mai prudent. Nu trataţi legea cu superficialitate, ca să nu aveţi probleme!
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar vă recomandăm să nu fiţi prea îndrăzneţ. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Dimineaţa aveţi tendinţa de a vă aventura în mai multe activităţi deodată. Este o zi bună pentru câştiguri financiare uşoare, dar este indicat să evitaţi speculaţiile. Prietenii vă ajută, dar ar fi bine să ascultaţi şi părerile unei rude mai în vârstă.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Pe plan financiar, treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună şi sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Spiritul de aventură şi îndrăzneala vă îndeamnă să vă asumaţi prea multe riscuri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să respectaţi legile.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Vă sfătuim să nu faceţi afirmaţii prin care să alimentaţi gelozia persoanei iubite.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Evitaţi călătoriile de afaceri. Nu aveţi chef de nimic şi vă lipseşte simţul practic. Nu evitaţi comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înţeles greşit! Relaţiile cu persoana iubită merg bine, dar să nu exageraţi importanţa sentimentelor.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să nu vă eschivaţi, mai ales că e vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază, vă pune pe gânduri o veste referitoare la relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul!
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Aveţi succes la studii şi puteţi comunica mai uşor cu cei din jur. Puteţi să faceţi tranzacţii avantajoase. Vi se oferă posibilitatea să plecaţi într-o călătorie în interes personal, ceea ce stârneşte gelozia persoanei iubite. Vă sfătuim să nu luaţi decizii în grabă.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Aveţi o stare de nervozitate care vă poate pune într-o situaţie neplăcută acasă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi la ce aveţi de terminat. Încercaţi să evitaţi o ceartă cu partenerul şi cu o persoană mai în vârstă!
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri în interes personal. Sunteţi foarte sensibil şi aveţi tendinţa de a exagera. După-amiază ar fi bine să vă temperaţi orgoliul, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. Nu mai fiţi atât de încăpăţânat!
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi evitaţi să provocaţi discuţii în contradictoriu! Aprecierile de care vă bucuraţi în societate ar putea fi umbrite de reapariţia unei probleme sentimentale pe care nu aţi rezolvat-o la timpul ei.
PEŞTII (II.21.-III.20.)

Aveţi şansă să obţineţi uşor mici câştiguri, dar vă recomandăm să fiţi prudent. Feriţi-vă de speculaţii! Este posibil să vă confruntaţi cu o problemă sentimentală, dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere. Nu exageraţi şi să nu îi ignoraţi pe cei din jur.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !