Horoscopul zilei de marţi 15 decembrie

Horoscopul zilei de marţi 15 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui conflict cu o rudă mai în vârstă. TAURUL (IV.21.-V.20.)Se pare că aveţi probleme financiare. Din cauza lor, este posibil să nu vă simţiţi prea bine într-un […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui conflict cu o rudă mai în vârstă.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Se pare că aveţi probleme financiare. Din cauza lor, este posibil să nu vă simţiţi prea bine într-un grup de prieteni. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să ţineţi cont de sfaturile unei femei.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Pentru că refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să devină puţin cam încordate. Se pare că nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Intuiţia vă ajută să prindeţi o afacere profitabilă care vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiară. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Aveţi de luat o decizie dificilă. Dacă nu reuşiţi să vă faceţi timp şi pentru cei apropiaţi, riscaţi să ajungeţi la conflicte şi chiar să rupeţi relaţii vechi. Partenerul vă reproşează că vă ocupaţi de prea multe şi îi neglijaţi pe cei mici.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Sunteţi foarte inventiv şi aveţi o imaginaţie debordantă. Vă sfătuim să vă valorificaţi aceste atuuri în carieră şi afaceri. Ţineţi cont de sfaturile unui prieten! După-amiază, relaţiile sentimentale pot fi excelente.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Sunt şanse să primiţi o sumă de bani sau să vi propună o colaborare. S-ar putea ca o vizită la prieteni să nu decurgă întocmai cum aţi dori. Vă sfătuim să nu-i reproşaţi partenerului de viaţă că a insistat să mergeţi în vizită.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Aveţi tendinţa să fiţi excesiv de critic la serviciu. Vă ambiţionaţi să rezolvaţi o problemă complexă şi vă deranjează lipsa de interes a celorlalţi. Vă regăsiţi calmul şi buna dispoziţe. Sunt şanse să vă simţiţi bine printre prieteni.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: acceptaţi sau nu un loc de muncă mai bine plătit, dar cu un program prelungit? Nu vă grăbiţi să daţi un răspuns! Vă sfătuim să nu luaţi în serios o ceartă cu partenerul de viaţă.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte. Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul, pentru că aţi cheltuit prea mult. Faceţi tot posibilul să evitaţi o ceartă! Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
S-ar putea să primiţi o veste proastă, care vă afectează viaţa sentimentală şi vă pune serios pe gânduri. Fiţi prudent şi să nu faceţi promisiuni pe care nu puteţi să le respectaţi. Evitaţi cearta cu o persoană mai în vârstă, din cauza banilor!
PEŞTII (II.21.-III.20.)
S-ar putea ca şefii să vă reproşeze că nu v-aţi făcut bine treaba. Nu inventaţi justificări. Aveţi grijă să nu vă descărcaţi nervii acasă! Spre seară, vă regăsiţi calmul şi buna dispoziţie cu prilejul unei întâlniri cu prietenii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !