Horoscopul zilei de marti 22 decembrie

Horoscopul zilei de marti 22 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Dacă vi se oferă ocazia să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine să faceţi ceva pentru relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri! TAURUL (IV.21.-V.20.)Aveţi o mare putere de convingere şi relaţiile cu cei din jur […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Dacă vi se oferă ocazia să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine să faceţi ceva pentru relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri!

TAURUL (IV.21.-V.20.)
Aveţi o mare putere de convingere şi relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Puteţi să negociaţi contracte sau să semnaţi acte oficiale. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să nu încercaţi să obţineţi câştiguri imediate.

GEMENII (V.21.-VI.21.)
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveţi şanse să rezolvaţi o problemă de familie. Sunteţi entuziast şi doriţi să începeţi o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinaţi dificultăţi, vă sfătuim să apelaţi la o persoană mai în vârstă.

RACUL (VI.22.-VII.22.)
Nu aveţi o clipă de răgaz, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus, graţie unor idei originale. Profitaţi de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijaţi odihna! Persoana iubită vă apreciază iniţiativele şi vă susţine.

LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Cei din jur vă apreciază seriozitatea şi vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitaţi de această perioadă, în care aveţi un randament deosebit.
Vă sfătuim să nu neglijaţi persoana iubită.

FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Dimineaţa plecaţi într-o călătorie în interes personal. Pe drum, faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri. Nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt!

BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi vă înţelegeţi bine cu familia. Sunteţi bine dispus şi comunicaţi cu mare uşurinţă. Puteţi rezolva chiar probleme ale celor din jur. Vă sfătuim să nu neglijaţi sfaturile unei femei.

SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou, cu care vă impresionează.După-amiază trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia.

SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)

Recunoaşteţi că vă preocupă excesiv propria persoană! Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ar fi bine să amânaţi activităţile importante pentru altă dată. V-ar prinde bine o ieşire împreună cu persoana iubită.

CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)

Munca din ultima perioadă începe să îşi arate roadele. Aveţi satisfacţii pe plan social şi financiar. Vă puteţi asigura succesul în continuare prin rigurozitatea şi seriozitatea care vă caracterizează. Fiţi mai prudent în relaţiile sentimentale.

VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Sunteţi hotărât să vă asumaţi noi responsabilităţi. Conjunctura este favorabilă activităţilor intelectuale. Aveţi ocazia să vă afirmaţi. Cei din jur şi în special o persoană de sex opus nu pot să nu vă remarce farmecul. Vă sfătuim să fiţi prudent.

PEŞTII (II.21.-III.20.)
Sunt favorizate relaţiile cu prietenii. Vă întâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut de multă vreme. Puteţi să rezolvaţi probleme familiale îndelung amânate. Ţineţi seama de sfaturile unei femei mai în vârstă.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !