Horoscopul zilei de marţi 29 decembrie

Horoscopul zilei de marţi 29 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimaţi complet programul.Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. În partea a doua a zilei, un prieten apropiat vă dă o veste neplăcută. TAURUL (IV.21.-V.20.)În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimaţi complet programul.Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. În partea a doua a zilei, un prieten apropiat vă dă o veste neplăcută.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzaţi. Cu eforturi mici, puteţi obţine un beneficiu pentru bugetul familiei.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi despre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Nervozitate vă poate crea mari probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, altfel riscaţi să faceţi gesturi necontrolate şi să tensionaţi relaţiile sentimentale.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Şeful vă anunţă că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Partenerul de afaceri vă reproşează că nu vă implicaţi în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Relaţiile cu partenerul sunt şi ele tensionate. Din fericire, aveţi o excelentă capacitate de comunicare.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise! Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Se pare că vi se măreşte salariul.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul vă înţelege greşit. Fiţi ponderat în afirmaţii şi acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale. Se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
În cursul dimineţii survin evenimente neprevăzute care vă obligă să întârziaţi faţă de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumaţi, pentru că astăzi sunteţi predispus la accidente vasculare care ar putea să vă afecteze grav sănătatea. Încercaţi să vă relaxaţi!
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
În cursul dimineţii aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Nu luaţi în tragic cele petrecute şi nu vă descărcaţi nervii asupra familiei! Nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur problemele!
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Sunteţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Aveţi senzaţia că nimic nu vă reuşeşte şi că toţi sunt împotriva dumneavoastră. Pentru a ieşi din starea de pesimism care v-a cuprins, vă sfătuim să vă relaxaţi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !