Horoscopul zilei de marţi 8 decembrie

Horoscopul zilei de marţi 8 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile se clarifică după o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.TAURUL (IV.21.-V.20.)Sunteţi foarte nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile se clarifică după o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Sunteţi foarte nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei din jur. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să fiţi mai înţelegător!
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Evitaţi activităţile care necesită luciditate şi putere de concentrare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu partenerul de viaţă!
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Doriţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Vă puteţi baza pe sfaturile unei rude. Spre seară, primiţi musafiri care vă fac o deosebită plăcere.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare, care vă reduc ramdamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reuşiţi să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu. În familie, fiţi diplomat!
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi înstare să începeţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită cu câteva zile în urmă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greşiţi şi chiar să amplificaţi starea de tensiune. Dacă acordaţi mai multă atenţie problemelor partenerului, puteţi evita o neînţelegere din familie.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu aveţi energie nici pentru a termina ceea ce aţi început. De asemenea, vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că  sunteţi predispus la o stare de tensiune nervoasă.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Vă recomandăm să nu vă faceţi un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul. În cursul dimineţii, sunteţi nervos. Partenerul de viaţă este nemulţumit.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni. Iniţiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite astăzi. Nu are rost să insistaţi. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
În cursul dimineţii, s-ar putea ca şeful să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucrare la timp. Vă sfătuim să vă susţineţi cauza cu mult calm. O persoană mai în vârstă din familievă ajută să rezolvaţi repede situaţia.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Sunteţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei, refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă şi pietenilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !