Horoscopul zilei de miercuri 06 decembrie

Horoscopul zilei de miercuri 06 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. Un prieten vă invită la petrecere.TAURUL (IV.21.-V.20.)În cursul dimineţii, luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea să […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. Un prieten vă invită la petrecere.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
În cursul dimineţii, luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi contactat de prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Uşurinţa în comunicare favorizează relaţiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie  în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale. Din punct de vedere sentimental nu aveţi motive de îngrijorare.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Trebuie să luaţi o decizie în privinţa relaţiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei sunteţi tentat să vă implicaţi în mai multe activităţi. Noroc că vă ajută prietenii! Puteţi obţine câştiguri, dar nu din speculaţii.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
S-ar putea să plecaţi într-o călătorie. Este o zi favorabilă comunicării şi negocierilor. Aveţi şanse să finalizaţi o lucrare în care aţi investit foarte mulţi bani. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un bărbat mai în vârstă!
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luaţi o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. Seara sunteţi invitat la prieteni apropiaţi în vizită. Nu neglijaţi odihna!
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)

Primiţi un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă. O veste neplăcută din cursul serii vă schimbă programul pentru mâine.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei persoane, care vă apreciază corectitudinea. După-amiază s-ar putea să aveţi probleme sentimentale.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Un vecin vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteţi remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile prietenilor apropiaţi.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Chiar dacă sunteţi preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu persoana iubită. O ieşire împreună cu partenerul de viaţă v-ar ajuta să vă deconectaţi de la problemele cotidiene.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Sunteţi în formă şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Puteţi să vă ocupaţi de probleme serioase din domeniul afacerilor. Este şi o zi foarte bună pentru comunicarea cu persoanele mai în vârstă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !