Horoscopul zilei de miercuri 23 decembrie

Horoscopul zilei de miercuri 23 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. După-amiază, primiţi o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. TAURUL (IV.21.-V.20.)Vă enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să vă terminaţi treaba la […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. După-amiază, primiţi o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

TAURUL (IV.21.-V.20.)
Vă enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să vă terminaţi treaba la timp. Apelaţi la ajutorulul colegilor! Ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsaţi acaparat de problemele personale!

GEMENII (V.21.-VI.21.)
Ar fi bine să vă rezolvaţi dimineaţa problemele importante, când aveţi mai multă energie. În a doua parte a zilei, dorinţa dumneavoastră de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită şi chiar la o despărţire.

RACUL (VI.22.-VII.22.)
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Dimineaţa, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia din prima clipă. Vă recomandăm să nu vă pripiţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui prieten.

LEUL (VII.23.-VIII.23.)

S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile şi să nu vă angajaţi în discuţii aprinse. Dorinţa de independenţă vă poate îndeparta de prieteni.

FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vă înţelege greşit. Încercaţi să lămuriţi lucrurile cu calm! După-amiază aveţi de făcut mai multe drumuri pentru a rezolva probleme de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi să fiţi optimist, totul se va derula conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi ajutorul unei rude.

SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. Amânaţi tranzacţiile financiare şi deciziile importante în afaceri! Ar fi bine să comunicaţi mai mult cu persoana iubită şi cu familia.

SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveţi răbdare! Totul va reveni repede la normal. Nu ignoraţi sfaturile unei persoane din familie, doar din dorinţa de a va demonstra independenţa.

CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Aveţi multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunteţi în formă. Sunteţi irascibil şi riscaţi să vă luaţi la ceartă cu cei din jur. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere în faţa prietenilor şi a partenerului.

VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiţi să refuzaţi o propunere de colaborare! Vă sfătuim să vă consultaţi cu o persoană cu experienţă. Dacă nu sunteţi atent, puteţi declanşa o ceartă.

PEŞTII (II.21.-III.20.)
Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor. Vă cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri şi în familie. Încercaţi să îi înţelegeţi pe cei din jur, mai ales când vă cer sfaturi!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !