Horoscopul zilei de sâmbătă 05 decembrie

Horoscopul zilei de sâmbătă 05 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază primiţi o sumă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.TAURUL (IV.21.-V.20.)Dimineaţa aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază primiţi o sumă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Dimineaţa aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste neplăcută.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
S-ar putea să înregistraţi un eşec în afaceri sau să pierdeţi o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii şi cu persoana iubită. Evitaţi cu orice preţ o ceartă cu partenerul de viaţă!
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Şefii vă reproşează că nu acordaţi atenţie sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Nu vă descurajaţi! Cu răbdare, puteţi trece cu bine peste toate dificultăţile.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Dimineaţa este posibil să apară evenimente, care vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este momentul să intraţi în afaceri. Relaţiile de parteneriat vă pot crea mari probleme. Ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă!
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Nu este exclus să pierdeţi o afacere pentru că întârziaţi la o întâlnire. Sunteţi predispus la accidente vasculare. Vă sfătuim să vă relaxaţi mai mult. Copiii vă fac o surpriză plăcută şi reuşesc să vă redea buna dispoziţie.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Dimineaţa este posibil să primiţi o veste neplăcută de la o rudă apropiată şi să vă schimbaţi complet programul zilei. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli care vă depăşesc bugetul. Nu ezitaţi să apelaţi la prieteni!
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Un eşec în afaceri vă face să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă revărsaţi nervii acasă. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Spre seară, vă mai liniştiţi la o întâlnire cu prietenii foarte apropiaţi.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
S-ar putea să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să analizaţi împreună toate problemele, pentru că altfel riscaţi să rupeţi relaţiile. Spre seară, primiţi vizita unui prieten de familie.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Vă sfătuim să amânaţi plecarea într-o călătorie. Este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflaţi că o rudă a avut un accident şi să faceţi câteva drumuri scurte împreună cu partenerul de viaţă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !