Horoscopul zilei de sâmbătă 12 decembrie

Horoscopul zilei de sâmbătă 12 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Sunteţi preocupat de probleme legate de cămin. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Partenerul este de acord cu iniţiativele dumneavoastră. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.TAURUL (IV.21.-V.20.)Dimineaţa primiţi o sumă şi reuşiţi să vă puneţi în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteţi să […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Sunteţi preocupat de probleme legate de cămin. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Partenerul este de acord cu iniţiativele dumneavoastră. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Dimineaţa primiţi o sumă şi reuşiţi să vă puneţi în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteţi să începeţi lucrări de reparaţii sau să zugrăviţi. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă din cauza cheltuielilor pe care le aveţi de făcut!
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante. Ar fi bine să vă găsiţi mai mult timp pentru problemele familiei şi partenerului de viaţă.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Vă concentraţi asupra familiei şi a căminului. Doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă să vă dea un sfat bun şi să economisiţi bani. Nu luaţi nici o hotărâre fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă!
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteţi baza pe ajutorul rudelor apropiate. Este o zi bună pentru reparaţii sau zugrăvit. Sfaturile unei femei ar putea declanşa un scandal cu partenerul de viaţă.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, nu vă neglijaţi sănătatea. Găsiţi-vă timp şi pentru odihnă! Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult viaţa sentimentală. Sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă prea mare.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Dacă puteţi să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu ezitaţi. O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia şi mai mult. Aveţi idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Traversaţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Dimineaţa aflaţi că nu mai trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Nu este cazul să regretaţi. Astfel aveţi mai mult timp pentru problemele casei.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Începeţi o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Puteţi să vă faceţi de planuri de viitor. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminaţi nici una!
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Doriţi foarte mult să faceţi schimbări în casă şi reuşiţi să faceţi rost de banii necesari de la o rudă apropiată. Vă recomandăm să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Hotărâţi-vă de acasă ce doriţi să cumpăraţi.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
S-ar putea să primiţi un cadou pentru casă, de la o persoană mai în vârstă din familie. Aveţi o zi foarte aglomerată, dar şi satisfacţia este pe măsură. După-amiază staţi acasă împreună cu câţiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Dimineaţa sunteţi hotărât să terminaţi o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar vă încerca să-şi impună punctul de vedere. Vă sfătuim să faceţi tot posibilul pentru a evita o ceartă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !