Horoscopul zilei de sâmbătă 31 octombrie

Horoscopul zilei de sâmbătă 31 octombrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Vă sfătuim să fiţi calm, ca să evitaţi discuţiile inutile.TAURUL (IV.21.-V.20.)Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi că sunteţi tentat să exageraţi. Încercaţi să vă […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Vă sfătuim să fiţi calm, ca să evitaţi discuţiile inutile.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi că sunteţi tentat să exageraţi. Încercaţi să vă detaşaţi! Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea. Ar fi bine să vă relaxaţi.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Faceţi câteva drumuri foarte scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpărţi un obiect de valoare.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur. Vă sfătuim să vă stăpâniţi agresivitatea, că să nu vă faceţi duşmani.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Aveţi tendinţa să vă enervaţi fără motiv, ceea ce vă poate pune în situaţii neplăcute. Vă recomandăm să evitaţi activităţile sociale şi afacerile, pentru că aveţi prea puţine şanse de reuşită. Păstraţi-vă calmul!
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să aveţi surprize neplăcute. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi nu refuzaţi ajutorul colegilor!
BALANŢA (IX.24.-X.23.)

Un prieten vă redă buna dispoziţie şi optimismul propunându-vă o colaborare. Vă recomandăm să terminaţi ce aţi început şi să nu neglijaţi problemele familiale. Ascultaţi cu răbdare propunerile partenerului!
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Dimineaţa sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banală cu un coleg de serviciu poate să degenereze într-o ceartă serioasă. Puteţi evita divergenţele dacă nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire. Vă sfătuim să nu exageraţi şi să vă controlaţi reacţiile. Evitaţi discuţiile aprinse cu persoana iubită şi cu cei dragi din familie!
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Se pare că aveţi un spirit critic ieşit din comun şi aveţi tendinţa să faceţi o tragedie din orice mărunţiş. După-amiază începeţi să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal. Reuşiţi să vă liniştiţi spre seară.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Dimineaţa se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten. Sunteţi predispus la gafe. Vă sfătuim nu îi căutaţi nod în papură partenerului. Ar fi bine să ascultaţi o persoană, chiar dacă nu vă convine ce spune.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
S-ar putea să fiţi nelinişitit din cauza unor probleme financiare. Nu este cazul să vă faceţi probleme. După-amiază, o rudă vă împrumută o sumă sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga bine.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !