Horoscopul zilei de vineri 11 decembrie

Horoscopul zilei de vineri 11 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Este posibil să obţineţi un câştig material important, dar nu fără efort. Cu partenerul vă înţelegeţi perfect. S-ar putea sa mergeţi în vizită la prieteni.TAURUL (IV.21.-V.20.)S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiara. Se pare că persoana […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Este posibil să obţineţi un câştig material important, dar nu fără efort. Cu partenerul vă înţelegeţi perfect. S-ar putea sa mergeţi în vizită la prieteni.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiara. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. Sunteţi predispus la probleme de sănătate.
GEMENII (V.21.-VI.21.)

Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Dimineaţa, un grup de prieteni foarte apropiaţi vă invită într-o excursie pentru câteva zile. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie mai aprinsă.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Începeţi ziua agitat, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară.  
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă. Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută, care vă strică bună dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Aveţi de rezolvat probleme pe care le tot amânaţi. În cursul dimineţii sunteţi agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi. Acordaţi prioritate problemelor! În partea a doua a zilei, s-ar putea să primiţi musafiri.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Datorită oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei.
PEŞTII (II.21.-III.20.)
În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări foarte importante.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !