Horoscopul zilei de vineri 18 decembrie

Horoscopul zilei de vineri 18 decembrie
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar sunteţi hotărât să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră. TAURUL (IV.21.-V.20.)Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Dimineaţa intraţi în posesia unui câştig financiar foarte consistent […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar sunteţi hotărât să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră.

TAURUL (IV.21.-V.20.)
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Dimineaţa intraţi în posesia unui câştig financiar foarte consistent şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente.

GEMENII (V.21.-VI.21.)
Aveţi ocazia să faceţi schimbări pe plan sentimental. Colaboraţi foarte bine cu cei din jur şi puteţi avea succes în societate. Vă recomandăm să vă feriţi de exagerări. Nu vă asumaţi nici un risc, pentru că puteţi pierde o afacere rentabilă!

RACUL (VI.22.-VII.22.)
Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă tuturor problemelor. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie. Pentru hotărârile importante, consultaţi-vă cu partenerul!

LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Dimineaţa, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Vă sfătuim să acceptaţi, pentru că puteţi câştiga bine.

FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Puteţi avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. După-amiază reuşiţi să clarificaţi o problemă sentimentală mai veche.

BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi vă întâlniţi cu persoane importante. După-amiază faceţi o investiţie pentru cămin.

SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)
Survin mai multe schimbări de program. Nu vă faceţi griji, pentru că totul va ieşi bine! Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană, care vă ajută să rezolvaţi o problemă. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul în problemele casei.

SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Se pare astăzi că aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. Sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare.  Fiţi cumpătat, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor.

CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Aveţi grijă să nu neglijaţi problemele de familie!

VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Dimineaţa aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Singurul lucru care vă nemulţumeşte este situaţia financiară.
 
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Este posibil ca relaţiile sentimentale să fie tensionate. O rudă mai în vârstă vă ajută să înţelegeţi că aşa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă. Culegeţi roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !