Horoscopul zilei

Horoscopul zilei
BERBECUL (III.21.-IV.20.)Dimineaţa primiţi un cadou de la o persoană dragă. Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi colaboraţi excelent cu cei din jur. Spre seară este posibil ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere.TAURUL (IV.21.-V.20.)Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să […]

BERBECUL (III.21.-IV.20.)
Dimineaţa primiţi un cadou de la o persoană dragă. Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi colaboraţi excelent cu cei din jur. Spre seară este posibil ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere.
TAURUL (IV.21.-V.20.)
Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să faceţi planuri de viitor, în special legate de casă. Prietenii şi rudele vă ajută să terminaţi o lucrare complexă.
GEMENII (V.21.-VI.21.)
Este momentul să porniţi o afacere plănuită mai demult. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte în tot ce faceţi. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni fără prea mult efort.
RACUL (VI.22.-VII.22.)
Dimineaţa vă hotărâţi să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. S-ar putea să organizaţi o petrecere, împreună cu prietenii. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare, dar evitaţi orice fel de speculaţii.
LEUL (VII.23.-VIII.23.)
Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe toate planurile. Vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului de viaţă. Sunteţi diplomat, comunicaţi cu uşurinţă şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social.
FECIOARA (VIII.24.-IX.23.)
Aveţi un succes deosebit în societate. Dimineaţa hotărâţi să plecaţi într-o călătorie. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi, dar reuşiţi să vă descurcaţi. Spre seară, vă bucuraţi de laude din partea întregii familii.
BALANŢA (IX.24.-X.23.)
Sunteţi foarte bine dispus şi luaţi decizii inspirate în problemele de natură financiară şi sentimentală. Vă puteţi ocupa de afaceri delicate şi aveţi posibilitatea să terminaţi lucrări începute mai demult.
SCORPIONUL (X.24.-XI.22.)

Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj. Perspectivele unei călătorii în interes personal devin tot mai clare. Sunt şanse să obţineţi câştiguri frumoase din activităţi comerciale.
SĂGETĂTORUL (XI.23.-XII.21.)
Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare.
CAPRICORNUL (XII.22.-I.20.)
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveţi ezitări.
VĂRSĂTORUL (I.21.-II.20.)
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!
PEŞTII (II.21.-III.20.)
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi  întoarce cu mari satisfacţii financiare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !