Hotel FM, in turneu de promovare prin Europa

1Comentariu
Hotel FM, in turneu de promovare prin Europa
Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision, pleacă, din 11 martie, în turneul european de promovare a piesei „Change”.

În 11 martie, membrii trupei Hotel FM: Gabriel Băruţa, David Bryan şi Alexandru Susz, vor susţine primul concert în Italia, la Roma. Orădenii vor concerta în Peninsulă în perioada 11-13 martie. De asemenea, ei au fost invitaţi la mai multe emisiuni de radio şi televiziune din Italia. O altă etapă din turneul internaţional de promovare este Atena. În perioada 15 – 18 martie, trupa Hotel FM va susţine concerte în capitala Greciei şi va participa la emisiuni radio şi TV.

În 25 martie, Hotel FM se va afla în ţara vecină (Ungaria). După concertele de la Budapesta, Hotel FM se întoarce în ţară, la Bucureşti, unde, în zilele de 1, 2 şi 3 aprilie, va participa la emisiuni TV.

Între 4 şi 7 aprilie, Hotel FM se va afla într-un cantonement de pregătire într-o locaţie turistică din România, iar din 15 până în 18 aprilie, la Londra.

Din 22 până în 24 aprilie, orădenii de la Hotel FM se vor afla la Bruxelles, iar din 30 aprilie pleacă spre marea competiţie de la Dusseldorf. Ediţia din acest an a Eurovision se va desfăşura în data de 14 mai.

La numai după câteva zile după încheierea filmărilor la noul videoclip, băieţii de la Hotel FM au plecat la Sofia. Aceasta a fost prima destinaţie din turneul lor de promovare în străinătate şi se poate spune că Hotel FM a pornit cu dreptul în acest proiect. Selecţia Naţională Eurovision din ţara vecină a fost organizată de Televiziunea bulgară la Palatul Culturii din Sofia, iar românii, ca singurii invitaţi din străinătate, au fost primiţi cu foarte multă căldură şi atenţie din partea gazdelor.

Miercuri şi joi (23 şi 24 februarie), Trupa Hotel FM a fost invitata de onoare a Televiziunii din Bulgaria care i-a invitat pe reprezentanţii României la concursul Eurovision 2011 să cânte piesa „Change” la finalul Selecţiei Naţionale din Bulgaria.

„Intrarea noastră pe scenă a fost precedată de un montaj video cu mai multe înregistrări cu Hotel FM. A doua zi, joi dimineaţă, am fost invitaţi în programul matinal al principalului post tv BNT1”, a relatat Gabriel Băruţa, liderul trupei Hotel FM. Acolo s-au întâlnit cu proaspăta câştigătoare a selecţiei bulgare, artista Poli Genova, pe care băieţii au invitat-o la Bucureşti. Interesant a fost că producătorii bulgari au ales să încheie programul matinal cu invitaţii români, nu cu artista proprie, dialogul cu Hotel FM depăşind cu căteva minute durata programată iniţial.

Videoclipul piesei „Change” va fi gata, potrivit lui Gabriel Băruţa, la finele acestei săptămâni. Acesta va fi postat pe site-ul TVR-ului şi pe youtube, dar şi pe canalele media.

„Este filmat în mai multe locaţii din ţară, la Bâlea, pe Transfăgărăşan, la Salina Turda, la Castelul Bran. Veţi vedea, piesa are o nouă orchestraţie. E ceva frumos”, a spus Gabriel Băruţa.

Despre show-ul de la Dusseldorf, Gabriel Băruţa, spune că va fi asemănător cu cel pe care l-au făcut de Revelion, dar cu mult îmbunătăţit.

„Va fi ceva de bun-simţ. Nu va fi exagerat. Va fi ceva natural”, a precizat Gabriel Băruţa, compozitorul piesei „Change”.

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor