Hoția nu ține cont de naționalitate

24Comentarii
Hoția nu ține cont de naționalitate
Politicienii au mizat mereu pe cartea etnică pentru a câștiga voturi. Fie că e vorba despre partidele tradiționale românești, fie că ne referim la partidele minorităților naționale, cu toții au reușit să pună bariere între români, maghiari, slovaci, germani, evrei și toate celelalte etnii, doar prin modul în care au înțeles să facă politică.

Uniunea Salvați România este un partid cu aplecare spre cetățean, nu spre naționalitatea acestuia, iar Alianța 2020 USR PLUS este o forță politică fundamental pro-europeană, militând pentru o Europă a unității în diversitate și pentru drepturi egale ale minorităților.

Indiferent de etnie, cu toții ne dorim spitale, școli, autostrăzi și condiții de viață cât mai bune. Nici ungurii, nici germanii, nici evreii și nici slovacii nu au autostrăzi separate pe care să circule în România. Rămân blocați în același trafic, își distrug mașinile în aceleași gropi sau își pierd viața pe aceleași drumuri aglomerate. Nu există spitale în funcție de etnia căreia îi aparții, gândacii se plimbă prin toate saloanele, medicamentele costă la fel. România este dată de exemplu pentru bunele practici legate de drepturile minorităților. Însă reprezentanții din Parlament ai acestora își fac de rușine comunitățile prin modul în care devin complici la acțiunile anti-democratice ale majorității parlamentare.

Când majoritatea PSD-ALDE-UDMR și unii reprezentanți ai minorităților naționale se coalizează pentru a vota legi cu dedicație pentru penali, nu câștigă nimeni, ci pierd toți. Toți cetățenii cinstiți, indiferent de etnie.

Când UDMR a votat împreună cu PSD și ALDE recursul compensatoriu, iar peste 16.000 de infractori au fost eliberați din închisori, și minoritatea maghiară din România a fost expusă, precum românii majoritari, la aceleași riscuri. Infractorii eliberați nu fac discriminare pe criterii etnice.

Când reprezentanții minorităților naționale au votat alături de PSD-ALDE-UDMR modificarea codurilor penale în interesul hoților din politică, s-a stabilit că se poate fura și din banii etnicilor minoritari. Corupția nu discriminează.

În 26 Mai votează Alianța 2020 USR PLUS, dincolo de naționalitate, dacă te-ai săturat de aceiași politicieni care ne conduc de 30 de ani, de aceleași „vedete” și politicieni la pensie pe care îi trimitem în Parlamentul European unde dispar pentru 5 ani, dacă îți dorești reprezentanți la nivel european care să fie dispuși să lupte pentru democrație, pentru stat de drept, pentru o societate echitabilă dar și pentru cetățeni europeni prosperi indiferent de etnie.

În 26 Mai răspunde cu DA la cele două întrebări de la referendum ca să redăm România oamenilor cinstiți, indiferent de etnia lor.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de Bihon. Cod unic de identificare: 41190006

Jelen anyag megrendelője az Uniunea Salvați România Párt (az Alianța 2020 USR PLUS Szövetség része), készítette a Bihon. Egységes azonosító szám: 41190006.

Advertorial! Hb: 21505024Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor