Hoţie la CE de gimnastică aerobică ?

3Comentarii
Hoţie la CE de gimnastică aerobică ?
DEBRECEN – Directorul CSŞ Petroşani, Toth Zoltan, susţine că România a fost furată la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobică pentru juniori.

Duminică, la Debrecen, Ungaria, s-au încheiat CE de gimnastică aerobică. Aici s-au luptat pentru medalii cei mai buni juniori din 25 de ţări.

 

 

Clubul Sportiv Şcolar Petroşani a reprezentat România la trei probe: individual, perechi şi trio. De remarcat faptul că gimnaştii din Petroşani şi-au încheiat cu succes participarea. Aceştia au cucerit patru medalii la trei probe – individual, perechi si trio. La proba perechi, Bianca Maria Becze si Mihaiţă Cimpoi s-au clasat pe locul I, cucerind medalia de aur, devenind campioni europeni la juniori II (12-14 ani). La trio, Bianca Maria Becze, Mihaiţă Cimpoi şi Matei Premia au ocupat locul I, cîştigînd medalia de aur şi titlul de campioni europeni la juniori II. La individual – fete, Bianca Maria Becze a reuşit să cîştige medalia de argint. De asemenea, la individual – băieţi, Mihaiţă Cimpoi s-a clasat pe locul II, din cei 28 de participanţi. „Sunt cele mai bune rezultate ale noastre de până acum. Cu regret însă, trebuie să spun că România a fost furată la aceste campionate. Noi trebuia să ne întorcem cu patru medalii de aur, nu cu două”, a declarat ieri Toth Zoltan, directorul CSŞ Petroşani. Oficialul susţine că numai după tot felul de maşinaţiuni, Bianca a fost întrecută de reprezentanta Ungariei cu o sutime de punct, iar Mihăiţă cu cinci sutimi.

Valentin Neagu3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor