Hotii care au furat un pistol din locuinta unui politist au fost prinsi

De B.D.
Reactualizat la:
Hotii care au furat un pistol din locuinta unui politist au fost prinsi
Hoții care au furat în urmă cu aproape două săptămâni din locuința unui polițist mai multe bunuri, printre care și un pistol, au fost prinși joi după-amiaza.

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate și procurorii DIICOT au efectuat, joi, descinderi într-un caz de proxenetism și trafic de persoane.

Una dintre persoanele implicate este suspectată și în cazul furtului din locuința polițistului. În urma audierilor, bărbatul a recunoscut că este unul din hoți. La scurt timp după, au fost prinse și celelalte trei persoane implicate. Ceilalți trei suspecți au fost prinși de polițiști în urma unui filtru organizat la intrarea în Timișoara.

Au fost recuperate bijuteriile și laptopul, pistolul urmând să fie cautat în cursul zilei de vineri, întrucât hoții l-au aruncat în Bega.

Update 1: Cei patru bărbați care au furat pistolul și cele nouă cartușe din locuința polițistului se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de arestare preventivă. Autoritațiile vor începe să caute pistolul în canalul Bega, în zona indicată de suspecți.

“La furt au participat cele patru persoane: două au stat la pândă, iar ceilalți doi au sustras bunurile și pistolul. Laptopul a fost găsit în locuința unuia dintre suspecți. Aceștia au declarat că au aruncat pistolul în Canalul Bega, neavând posibilitatea de a-l vinde”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Mădălina Mezdrea.

Update 2: Voluntarii din cadrul SALVO Timișoara au reușit să descopere o pungă în care au găsit pistolul furat, dar și un telefon mobil.

Update 3: La fața locului s-a prezentat și polițistul care le-a mulțumit colegilor pentru sprijinul acordat și a povestit cum a descoperit furtul.

Update 4:  În jurul orei 14, doi dintre suspecți au fost aduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, urmând ca și bărbatul care le-a indicat locul unde au aruncat pistolul să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Update 5: Dintre cei patru suspecţi, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile doi: cel în locuinţa căruia s-a găsit laptopul şi cel care a indicat poliţiştilor locul în care a fost aruncat pistolul.


Citeste si: Jaf in casa unui politist din Timis: hotii au furat un pistol