HSE va deschide o filială în România

Reactualizat la:
HSE va deschide o filială în România
BUCUREŞTI – Cel mai mare producător de energie electrică din Slovenia, HSE, va deschide o filială în România, după cea de la Budapesta, anunţă, in data de 20 noiembrie, Slovene Press Agency STA.

Aceasta face parte din strategia companiei de a se dezvolta pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, urmatoarele state vizate fiind Polonia, Republica Cehă şi Slovacia.

Filiala de la Budapesta va derula operaţiuni  pe o piaţă extinsă şi transparentă, ceea ce nu se întâmplă în alte ţări din regiune, se menţionează în comunicatul de presă al HSE, din data de 13 noiembrie.

Filiala din Ungaria a HSE va facilita legăturile cu piaţa Europei Centrale şi de Est, fapt care va creşte flexibilitatea companiei şi raza de acţiune pentru comerţul cu electricitate.

Comunicatul companiei HSE precizează că între Slovenia şi Ungaria va funcţiona o linie de înaltă tensiune, iar filiala HSE Ungaria va efectua tranzacţii cu energie electrică.

Compania HSE, prin intermediul filialei de la Budapesta, participă la licitaţii pentru transportul internaţional de energie electrică.

HSE are deja o reţea internaţională alcătuită din filiala HSE Italia, HSE Balkan Energy din Serbia, HSE Ungaria şi filiala din Republica Cehă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase