Huidu către Bendeac: "Eşti un cocalar cu caracter infect"

3Comentarii
Huidu către Bendeac: "Eşti un cocalar cu caracter infect"
Şerban Huidu este din nou implicat într-un scandal. De data asta Mihai Bendeac este victima atacului “cârcotaşului” pe blog. Conflictul a început de când Huidu a ironizat-o pe iubita lui Bendeac, iar acesta l-a ameninţat că-l “bate până îl lasă lat”.

“Scrisoarea către cocalar” a fost scrisă pentru că te-a enervat un bou care era mai cocalar ca tine. Reacţia ta cu “ce mă te dai la femeia mea te bat de-ţi sare borşu’”, demonstează din plin porţia de cocalarisme de care eşti în stare. Rânjetul de satisfacţie ce ţi-a înflorit în colţul gurii, la ultima noastră întâlnire, când unul cu “de puta madre” pe tricou bătea cuba cu tine şi “te hadmira sincer”, întăreşte această afirmaţie.

“Aşa este, nu voi putea niciodată să fac ce faci tu: un umor facil şi grobian cu “bă”, “hă”,”fă”, urlete şi ţipete, totul dus la maxim pe panta vulgarului şi al evidentului. Eşti grosolan şi “la prima mână” cum se spune. Păcat de talentul tău! Dar asta n-ar fi nimic dacă nu ai avea şi un caracter infect. Cât ai fost la Primatv ai avut tot timpul o problemă cu mine, deşi nici nu te cunoşteam. Cum îşi permitea Huidu să nu bage în seamă o vedetă de talie mondială?!?!”, a scris Şerban pe blogul său.

Huidu susţine că nici măcar replica pe care o repetă Bendeac nu-i aparţine acestuia, ci ideea e a lui Mihai Găinuşă:  “Vezi că Mişu aşteaptă şi acum o bere pentru “la naiba în puii mei”, sintagma cu care am luat amendă de la CNA atunci când a fost scandalul cu Solcanu”, atacă Huidu. De asemenea “cârcotaşul” adaugă că i-ar fi întins o mână de ajutor atunci când şi-a lansat noua emisiune: “Că nu “sunt pe primul loc”, cum tot maneliştii şi cocalarii declamă de câte ori pot, e una. Dar când erai sincer? Când m-ai sunat în decembrie să mă feliciţi pentru Cronicuţă, când îţi luai notiţe cum se produce o emisiune, sau acum când sunt fraierul televiziunilor, doar pentru că am îndrăznit să scriu despre “marele” Bendeac?”.

Dacă aseară tuna şi fulgera, Bendeac îşi cere scuze astăzi pe blogul său şi vrea să pună punct conflictului: “Am văzut cum a reacţionat Huidu la nervi, dar sunt curios să văd cum reacţionează la asta: Îmi cer iertare că scandalul a escaladat până aici, te apreciz, îmi cer scuze public dacă te-am jignit”.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor