Hunedorenii, datori vânduţi la stat

Hunedorenii, datori vânduţi la stat
Deva – Finanţele hunedorene au trimis contribuabililor, până acum, 8795 decizii de impunere pentru anul 2005, din cele 10493 de decizii emise. Din total, 5245 decizii de impunere sunt cu diferenţe de plată în sumă de 1754185 lei noi, 2206 decizii cu diferenţe de restituit în sumă de 354851 lei noi şi 3042 decizii cu diferenţe zero.

Toate persoanele care au depus declaraţii de venit global vor primi prin poştă, la domiciliu, deciziile de impunere prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Deciziile de impunere vor fi însoţite de înştiinţările de compensare/restituire. Dacă din deciziile de impunere rezultă diferenţe de impozit de restituit, restituirea acestor diferenţe se efectuează astfel: în numerar la casieria trezoreriei statului, pe baza programărilor efectuate de organele fiscale; prin virament în contul bancar (inclusiv card) comunicat de contribuabil; prin mandat poştal.

Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase