Hunedorenii in top la karate

6Comentarii
Hunedorenii in top la karate
SALONTA – Cluburile Heian Deva şi Dacicus Orăştie au obţinut 18 medalii la „Memorialul Peter Şandor”, desfăşurat sâmbătă, la Salonta, în memoria maestrului Peter Şandor care şi-a pierdut viaţa, în 2005, după un accident rutier în zona Brad.

La competiţie au participat în jur de 180 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară şi de la două din Ungaria.

Clubul Dacicus Orăştie a aliniat la start şapte sportivi care au obţinut trei medalii de aur, patru de argint şi patru de bronz, palmares cu care a ocupat locul III în clasamentul general pe echipe. Karatiştii de la Dacicus, antrenaţi de Nicolae Iordăchescu, au fost devansaţi doar de CS Budaors (Ungaria) şi Zan Shi Timişoara, cluburi care au participat cu câte 30 de sportivi.


Sportivii de la Clubul Heian Deva au obţinut trei medalii de aur, două de argint şi două de bronz. „Memorialul Peter Şandor este o competiţie specială pentru clubul Heian Deva. Peter a fost un foarte bun prieten al meu şi al devenilor şi şi-a pierdut viaţa venind la un concurs la Deva, organizat de clubul Heian”, afirma Marius Biji, antrenor la Heian Deva.


Rezultatele Heian Deva
Paul Gălăuşan – Loc I kumite; Loc II kata; Octav Rusu – Loc I kata; Loc II kumite
Adrian Gabor – Loc III kata şi kumite; Robert Ghena – Loc I kata


Rezultate Dacicus Orăştie
Bianca Orzescu – Loc I kata şi kumite; Ioana Popescu – Loc I kata; Loc III kumite
Sonia Neagu – Loc II kata şi kumite; Bogdan Andrieşanu – Loc II kata
Răzvan Hriţcu – Loc II kumite; Denis Horopciuc – Loc III kata
Claudia Stănuţ – Loc III kata; Echipe fete – Loc III kata6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor