HUON i-a răsplătit pe cei mai buni

HUON i-a răsplătit pe cei mai buni
DEVA – Antrenantul concurs ‘Cel mai cool liceu din 2007’, lansat de Hunedoara on-line, la sfârşitul anului 2007, s-a încheiat cu bine-meritata victorie a liceenilor de la Liceul Silviu Dragomir din Ilia.

Concursul a constat în realizarea unor spoturi video în liceele din judeţ, urmărind tema „Cel mai cool liceu din 2007”. Fiecare liceu a definit noţiunea de COOL, într-un mod aparte.

Vizualizarea spoturilor şi voting-ul s-au desfăşurat pe www.huon.ro, în perioada 7 – 19 decembrie 2007. Cu un număr de 499 de voturi şi 1.129 de afişări, Liceul Silviu Dragomir din Ilia a fost desemnat ca fiind CEL MAI COOL LICEU DIN 2007, dintr-un număr de 14 licee participante.

Sceneta pamflet „O altfel de lecţie la liceul din Ilia” – idee a tinerei profesoare, psiholog Magdalena Costescu, a avut mare succes pe site dar şi în rândul elevilor liceului din Ilia şi nu numai. Marţi, 8 ianuarie, Hunedoara Expres i-a primit la sediu pe reprezentanţii învingătorilor, şase elevi, profesoara M.Costescu şi directoarea liceului, Elena Iepure.

Doamna directoare a afirmat, cu acest prilej că: „ am ştiut că participăm la concurs dar programul pe care elevii mei l-au prezentat nu l-am cunoscut decât direct de pe site! Am fost bucuroasă că ne-am prezentat aşa cum trebuie, că în liceu nu s-au stârnit controverse, că spotul a plăcut tuturor şi, acum, sunt mândră că suntem cel mai cool liceu hunedorean din 2007!”

Diploma de merit primită, precum şi atât de râvnita cupă vor demonstra generaţiilor viitoare că Liceul Silviu Dragomir din Ilia este într-adevăr o şcoală super cool!

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !