Şi vedetele au vecini răi

Reactualizat la:
3Comentarii
Şi vedetele au vecini răi
Dacă la bloc te cerţi cu vecinii că ţi-au inundat casa şi ţi-au ocupat locul de parcare, în cartierele rezidenţiale problemele par să fie altele. “Nu m-a salutat”, “e o îngâmfată”, “îşi izolează copiii de ai noştri”, acestea sunt supărările celor care locuiesc lângă o celebritate.

Printre vedetele reclamate ca fiind îngâmfate se numără Teo Trandafir, Lucian Mândruţă şi Marius Moga, care locuiesc într-o zonă de vile din Pipera.

Vecinii lui Lucian Mândruţă spun că acesta nu salută doamnele şi îşi izolează copiii de ceilalţi, la fel ca şi Teo Trandafir.

“Avem vecini celebri, cum ar fi Teo Trandafir, Lucian Mândruţă, Marius Moga, dar nu prea răspund la salut şi au tendinţa să îşi izoleze copiii de ai noştri. Mi s-a întâmplat să trec pe lângă Lucian Mândruţă să mă uit în ochii lui, să-i spun “bună ziua”, iar el mi-a întors spatele şi şi-a continuat drumul. Suntem un cartier mic şi cu oameni de elită, de la care se presupune că ai pretenţii”, spune proprietara unei impresionante vile.

Pe de cealaltă parte, nici vip-urile nu sunt total mulţumite de atmosfera din cartier. Lorena Trică, spre exemplu, susţine că băieţii ei, elevi la Şcoala de integrare europeană, au învăţat un limbaj “colorat” de la locul de joacă din Pipera. “Până să ne mutăm aici, am locuit într-un cartier cu mulţi ţigani, dar credeţi-mă că, de când stăm în cartierul ăsta rezidenţial, copiii mei au învăţat, de la locul de joacă, toate înjurăturile din lume”, ne povesteşte Lorena.

“Maya a fost muşcată de o fetiţă”

Cât despre noua vedetă a postului Prima TV, Teo, vecinii spun că este foarte retrasă şi nu prea comunică cu aceştia. Mai mult decât atât, se mai bârfeşte că nu ar avea un limbaj tocmai ortodox la locul de joacă, atunci când vine cu fetiţa sa.

“Vara trecută, Maya, foto dreapta, a fost muşcată de o fetiţă la locul de joacă. Copilul venise cu nişte iepuraşi, iar Maya s-a apropiat să-i vadă. Probabil a crezut că vrea să îi fure unul şi de asta a reacţionat aşa. Mi s-a întâmplat să o mai aud pe Maya spunând cuvinte urâte, la auzul cărora m-am ruşinat şi eu, dar am încercat să îi explic mereu ce este rău şi ce este bine. Ca toţi copiii, se mai împing, se mai supără, se muşcă, dar încercăm să îi împăcăm de fiecare dată. La vârsta de 3-4 ani, copiii sunt ca nişte bureţi care absorb orice informaţie”, ne spune Teo Trandafir.

Moga are vilă de 500.000 de euro

În cartier, Marius Moga, foto stânga, este sufletul petrecerilor, după spusele vecinilor. Compozitorul s-a mutat într-o vilă, cu două etaje şi vedere la lac, din comuna Pipera, în urmă cu un an. După spusele vecinilor, vara, înregistrările din studio se mai mutau şi în curtea casei, unde aveau loc adevărate concerte. “Vara trecută făcea grătare, ignorând rugăminţile noastre. Vă daţi seama, miros de mici şi muzică la maximum”, povesteşte proprietarul unei reşedinţe din cartierul cu circuit închis.

Mândruţă e bârfit de vecine

Vecinele de cartier ale prezentatorului de ştiri de la Antena 1 l-au luat „în şuturi” pe Lucian Mândruţă. Ele îi reproşează chipeşului om de televiziune faptul ca „îndrăzneşte” să nu stea la şuete cu ele.

“Sunt vecină cu Lucian Mândruţă, foto dreapta,, dar am impresia că nici nu ne bagă în seamă. Nici măcar copii lui nu se joacă împreună cu ceilalţi”, povesteşte înciudată soţia unui director al unei reprezentanţe de vânzări de maşini de lux. Vedeta Antenei 1 nu vrea să dea curs acestor acuze, iar departamentul de Relaţii Publice al postului tv la care lucrează s-a mulţumit să ne spună că „Lucian Mândruţă lucrează de dimineaţă până seara iar vecinii nici nu au când să-l vadă”.
Sursa: Click.ro3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor