Iancu a fost demis în septembrie 2005

3Comentarii
Iancu a fost demis în septembrie 2005
ORADEA - Marcel Iancu, fostul preşedinte al FC Bihor, a fost demis în data de 27 septembrie 2005, după două luni în care a condus clubul. Şedinţa respectivă a durat trei ore şi la ea au participat membrii AGA şi ai Comitetului Director, alături de primarul Petru Filip şi de preşedintele CJ, Kiss Alexandru.

A lipsit Marcel Iancu. După trei ore de discuţii, preşedintele CJ a anunţat că preşedintele a fost demis. „Motivul principal a fost nerespectarea clauzelor contractuale.

Marcel Iancu nu avea drept de semnătură, şi la federaţie şi-a înregistrat un contract semnat doar de dânsul, total defavorabil FC Bihor, diferit de cel de la club”, a spus atunci Kiss, adăugând că au contat şi scandalurile cu antrenorul Artimon, cu jucătorii şi cu alţi oameni din club.

Marcel Iancu a acuzat că i s-a furat contractul, iar Kiss a replicat: „Consider că el ar fi avut motive să-l facă să dispară. Este foarte curios cum poate dispărea un contract, din moment ce un exemplar trebuia să fie la dânsul, iar unul la club. Hai să spunem că cel de la club a dispărut, dar cum putea să dispară din casa domnului Iancu?”.

Preşedintele CJ a mai precizat atunci că nu crede că Iancu va primi despăgubiri din partea FC Bihor. „Au luat o decizie care îi va costa”, ameninţa pe 27 septembrie Marcel Iancu, care a negat la acea dată că şi-ar fi furat propriul contract, semnat doar de el, pentru că vicepreşedintele Sandor Ludovic a refuzat să-l iscălească în prezenţa unui avocat. După un an şi patru luni în care comisiile FRF au analizat litigiul, Marcel Iancu a primit câştig de cauză.

Biris Teodor3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor