Iasiul adanceste drama Vasluiului

Iasiul adanceste drama Vasluiului
Poli Iasi s-a impus la limita, duminica, in fata mult mai slab clasatei FC Vaslui. Elevii lui Rednic au ratat un penalty, iar victoria gazdelor a venit pe final.

FC Vaslui putea face o mare surpriza la Iasi. Mult mai slab clasata, echipa lui Mircea Rednic a beneficiat de un penalty la scorul de 0-0. Lovitura de la 11 metri a fost obtinuta de Claudiu Raducanu, iar tot el a ratat-o. Un sut pe mijlocul portii care nu l-a pacalit pe Branet.

Balanta partidei s-a dezechilibrat in minutul 80, cand Falemi a fost eliminat pentru un fault dur.

In superioritate numerica, Iasiul a gasit pana la urma golul si cele trei puncte. Pacurar a inscris cu capul un gol venit la o greseala a portarului Haisan.

Vazand ca vor castiga meciul, cei peste 6.000 de fani ai Iasiului au tinut sa le transmita suporterilor vasluieni ca ii astepata Divizia B, strigand “B-ul! B-ul!”.

Dupa meciul Poli Iasi – FC Vaslui. Elevii lui Rednic raman pe locul 15.

Declaratii:

Adrian Porumboiu, patronul de la FC Vaslui, a contestat penaltyul acordat propriei echipe! “Nu cred ca a fost penalty la Raducanu. Insa nu meritam sa pierdem acest meci si poate ar fi fost just sa inscriem din acel penalty”.

Ionut Popa a declarat ca Poli Iasi a obtinut cu sansa victoria cu FC Vaslui. “FC Vaslui a venit la Iasi sa castige. A fost un meci greu, pe contre si cred ca am castigat cu noroc”.

Sursa: Onlinesport.ro