Iată cine face deszăpezirea în Bihor

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Vor asigura deszăpezirea până în 2023
Vor asigura deszăpezirea până în 2023
Cel mai bun raport calitate-preț și cea mai mică perioadă de intervenție au primat în selecția ofertelor. Acordul cadru pentru aceste servicii e valabil până în 2023.

S-au semnat contractele pentru deszăpezire. Carier, Drumuri Orășenești, Săgeata Prod, Crișana Pro Construct și Ex Tract Com sunt semnatarii contractelor pentru lucrările de deszăpezire în Bihor. Prin contract, operatorii economici vor asigura materialul antiderapant, vor împrăștia manual și mecanizat material antiderapant, vor asigura curățarea mecanizată a zăpezii cu autofreza și cu alte utilaje de deszăpezire.

Au fost evaluate ofertele depuse pentru lucrările de deszăpezire. Autoritatea contractantă a avut în vedere cel mai bun raport calitate-preț și a acordat punctaj pentru ofertele care au prezentat o perioadă mai mică de intervenție pe drumurile județene.

Conform newsbihor, reprezentanții Consiliului Județean au semnat contractele cu operatorii economici care vor asigura serviciile de deszăpezire pe cele 5 loturi, conform procedurii de achiziție publică. „Pentru lotul 1 – zona Aleșd, protecția drumurilor pe timp de iarnă, combaterea lunecușului și a înzăpezirii va fi asigurată de Carier SRL, iar valoarea maximă a acordului cadru este 8.496.391,54 de lei + TVA.

Pentru lotul 2 – zona Beiuș, câștigător a fost desemnat Drumuri Bihor SA, iar valoarea maximă a acordului este 12.521.928,15 de lei + TVA. GP Săgeata Prod va asigura deszăpezirea pe lotul 3 – zona Marghita, pentru suma maximă de 7.326.257,69 de lei + TVA. Pe zona Oradea – lot 4, serviciile de deszăpezire cad în sarcina operatorului Drumuri Bihor SA, pentru valoarea maximă de 7.403.386,75 de lei + TVA. În zona Tinca – lot 5, câștigătorul licitației este asocierea formată din Crișana Pro Construct și Ex Tract Com, care a încheiat contractul cadru pentru suma de 6.419.256,62 de lei + TVA”, au transmis specialiștii din cadrul Consiliului Județean Bihor.

Acordul cadru pentru prestarea serviciilor pentru „Protecția drumurilor județene pe timp de iarnă, combaterea lunecușului și a înzăpezirii” s-a semnat pe o perioadă de patru ani și practic acoperă sezonul de iarnă 2019-2023. Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preț, în proporție de 90%, iar autoritatea contractantă a acordat punctaj pentru ofertele care au prezentat o perioadă mai mică de intervenție. Perioada minimă de mobilizare privind intervenția la cerere este de 10 minute, iar cea maximă de 20 minute.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor