Idee geniala: cate o bere gratis pentru spectatorii finlandezi

Daca oamenii de fotbal din Romania se gandesc numai cum sa dea spaga jucatorilor Finlandei pentru ca acestia (cred ei) sa isi apere corect sansele cu Cehia, iata o idee care chiar ar fi buna si corecta.

Ea ne este furnizata de un roman care locuieste in Finlanda. Acesta ne asigura ca o bere sau doua gratis pentru spectatori ar umple arena din Helsinki si ar duce la un sprijin real pentru Finlanda. Daca vreo companie de bere din Romania ar fi interesata de acest lucru, noi credem ca ar fi un imens serviciu pentru fotbalul romanesc. Un serviciu real. 40.000 de scaune pline cu finlandezi la meciul de miercuri Finlanda-Cehia. Acesta poate fi sprijinul real de care ar avea nevoie Finlanda, contra Cehiei: un stadion plin in loc de un pumn de dolari, cat banii de tigari pe o luna.

Ideea de a umple stadionul din Helisnki este simpla si geniala. Ea a fost scrisa pe forum de catre un cititor de-al nostru, un roman din Finlanda care semneaza cu numele Montania.

Argumentele lui sunt clare si corecte: stadionul poate fi plin daca li se vor oferi spectatorilor platitori una sau doua beri gratis de catre o companie de bere din Romania. Cum berea (de altfel, tot alcoolul) este foarte scumpa in Finlanda, fanii locali ar fi atrasi de a bea doua beri ieftin si a vedea un meci de calitate.

O data stadionul plin, ar veni suportul real pentru echipa Finlandei. Si, o data cu el, motivatia.

Noua ni s-a parut o idee geniala. Ingenioasa si originala. Si, mai ales, in spiritul sportului. Aducerea lumii la stadion si spectacolul sportiv sunt scopul unui meci de fotbal si al sportului in general. Si nu mituirea cu bani a sportivilor, o actiune care oricum nu isi are sorti de izbanda cu finlandezii, din motive simple si logice, pe care le-am explicat tot azi intr-un articol anterior.

Aceasta este propunerea noastra de a sprijini echipa natioanala. Probabil nu se va realiza niciodata, timpul avut la dispozitie fiind prea scurt. Dar ramane ideea, poate pentru altadata.

Revenind la forum, noi am gazduit o dezbatere pe tema “Cu spaga sau fara spaga?”, in care i-am rugat pe cititori sa isi exprime prin vot si pareri scrise opinia despre a da sau nu bani jucatorilor Finlandei. Rezultatul a fost categoric: peste 80% din cititorii nostri au votat optiunea “Nu, acest lucru nu ar schimba jocul Finlandei si poate face rau Romaniei “.

Ne bucuram ca avem cititori atat de corecti si inteligenti. Pentru noi este o onoare un asemenea public si mai ales ca stim ca nu scriem la pereti. Parerile noastre rezoneaza in dumnevoastra, si invers. iar acest lucru este cel mai important. Suntem adeptii lucrurilor limpezi, corecte, adevarate, pe care le regasim cu mare bucurie in suflet in publicul nostru.

Deseori, opiniile dumnevoastra sunt cele mai obiective si interesante din toata presa de sport. Noi suntem pe forum cititorii dumnevoastra fideli, iar acolo, impreuna, ne pot veni idei bune pentru a le aduce la cunostinta pe site.

Dumnevoastra aveti pe Onlinesport posibilitatea de a face un site de sport, impreauna cu noi, scriind pe forum. Am promovat mereu ideile si opiniile cititorilor nostri, care deseori au contat. Au fost o voce. Si sunt o voce din ce in ce mai puternica, unica in Romania.

Cele mai interesante pareri scrise pe marginea subiectului “Cu spaga sau fara spaga?” vor fi publicate pe site in cursul serii, dar pana atunci le puteti citi accesand linkul de mai sus. De asemenea, puteti inca vota la intrebarea de mai sus.

Sursa: Onlinesport.ro