Ieftin la mare, în septembrie.

1Comentariu
Ieftin la mare, în septembrie.
ORADEA - Cine n-a avut timp sau bani să plece la mare în sezon, o poate face la început de lună septembrie pe bani mai puţini.

Peste 20 de hoteluri din şapte staţiuni de pe litoralul românesc s-au înscris în programul „O săptămână la Mare” desfăşurat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, în perioada 1 – 15 septembrie 2008. Tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare, fără servicii de masă, care includ taxa pe valoarea adăugată şi comisionul de 10% cedat agenţiilor de turism, sunt de 129 lei/sejur la un hotel de o stea, 159 lei/sejur la un hotel de două stele şi 189 lei/ sejur la un hotel de trei stele.

Hoteluri

Dintre staţiunile înscrise în program amintim în primul rând Mamaia cu trei hoteluri de trei stele (Astoria, Lido şi Tomis), un hotel de două stele plus (Lotus) şi trei hoteluri de două stele (Aurora, Selena şi Unirea). Staţiunea Neptun s-a înscris în program cu un hotel de trei stele – Decebal şi cinci hoteluri de două stele: Delta, Dobrogea, Calatis, Romanţa, Callatis şi Traian. Staţiunea Jupiter oferă locuri în hotelul de trei stele Capitol şi în alte trei hoteluri de două stele: Capitol, Cometa şi Camelia, iar Venul în hotelurile de două stele Sanda şi Florica. Eforie Sud pune la dispoziţia turiştilor în acest program trei hoteluri de două stele: Jupiter, Cupidon şi Fortuna, iar staţiunea Saturn un hotel de trei stele – Cupidon. Numărul total al locurilor pe serie depăşeşte cifra de 3.500.

„De câţiva ani, prefer să merg la mare în această perioadă. Este mai ieftin şi nu este aşa de aglomerat. Deja mi-am luat bilet pentru mine şi soţie la un hotel din Neptun”, spune Cătălin Marina.

Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse în vânzare în agenţiile de turism din toată ţara. Oferta se adresează tuturor categoriilor de turişti, pe principiul „Primul venit, primul servit”

FPTR a mai desfăşurat un astfel de program şi în primăvară, în perioada 15 mai – 15 iunie 2008.
Litoralul Mării Negre este atractiv şi în septembrie, chiar dacă apa este mai rece.
Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor